Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
U nas jak w reklamie "mówisz i masz". :)

A co jeszcze można dostać ... ? :-P

Napisano
A co jeszcze można dostać .

Od Gosi?? chyba tylko po pysku... :razz:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

A jakby ktoś chciałby dostać po pysku to zapraszam do kolegi 08/15 :P

Napisano

Bert daje za darmo (po pysku oczywiście :-D ).

Napisano

Niestety jest teraz sezon turystyczny i aby dostać od berta po pysku trzeba się wcześniej umówić telefonicznie. Bert oklepuje teraz turystki po tyłkach a lanie facetów po pyskach jest mniej przyjemne

Napisano

Bert jak potrzebujesz rąk do "pracy" daj znać.

Napisano

Chętnie Prezes. Ja klepać będę panienki ,a ty zajmiesz się ich partnerami, którzy z pianą na pysku wyskakują z łapami. Pasuje taki układ? :)

Ale nie zbaczajmy z tematu eksportu rejestru do WK. Z... ważne pytanie Berecika wciąż pozostaje bez odpowiedzi: Co można jeszcze dostać od Gosi? :P

Napisano

Zbaczając z tematu, Fuj ale chcesz mi rolę przydzielić.

Napisano
Niestety jest teraz sezon turystyczny i aby dostać od berta po pysku trzeba się wcześniej umówić telefonicznie. Bert oklepuje teraz turystki po tyłkach a lanie facetów po pyskach jest mniej przyjemne

Muszelek już nie sprzedaje ?? Tak źle czy tak dobrze mu szło ? Może ma już ludzi do tego ...

Fakt, coraz rzadziej tu bywa - widocznie nie w smak mu głupie żarty kolegów :-(:cry:

Rozumiem go bardzo dobrze ... :P:-?

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Nie pytaj się ludzi co można, a co nie, ale zadaj sobie pytanie czy warto.
Bowiem - można wszystko, ale nie wszystko warto... [NN]

Napisano
Fakt, coraz rzadziej tu bywa - widocznie nie w smak mu głupie żarty kolegów

Głupich tekstów na mój temat nigdy dość.

Bywam tu często, bo gdzie znalazłbym takie zagęszczenie dziwaków jak wy? ;)

Napisano

Jesteśmy sporymi dziwakami to fakt, lecz w porównaniu z ekipą "pracującą" na wiejskiej jesteśmy całkiem normalni.

Napisano

I zaraz na politykę zjeżdżasz. A tak miło było ... :-x

Świat łamie każdego i potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania. Ale takich, co nie chcą się złamać, świat zabija. Zabija w równej mierze najlepszych, najdelikatniejszych i najdzielniejszych. Jeżeli nie jesteś żadnym z nich, możesz być pewien, że zabije cię także, ale bez szczególnego pośpiechu. [Ernest Hemingway, Pożegnanie z bronią (1928)]

Napisano

Mam ogółowi wkleić próbkę Waszych dzisiejszych rozmów ? Czy nie warto ? :oops:

Napisano
Mam ogółowi wkleić próbkę Waszych dzisiejszych rozmów ?

To dopiero była nasza pierwsza próba więc chyba nie warto, lepiej poczekać aż to dopracujemy i bedzie to bardziej wyrafinowane i pikantne :razz:

Napisano
Dziwaki to na chacie są

A co się działo na czacie. Czuje że znowu mnie coś ominęlo. Od dzisiaj będe nonstop na czacie :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.