mayster Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Witam Moja prośba pewnie będzie nietypowa, ale dość istotna i ważna dla mnie i moich kolegów. Chodzi mianowicie o to czy możliwe by było byście sprawdzili w swoich przepastnych archiwach przeglądy takich samochodów jak Opel Omega Evo 500 jak i Lotus Omega z podaniem nr VIN. Tych pojazdów w naszym kraju jest tak mało, tyle co wiem to po 2 szt. z każdego modelu. Jednak, co jakiś czas wypływa plotka, że tu i tam widziano kolejny nowy egzemplarz. Będę bardzo wdzięczny za każdą informację. Cytuj
leniwiec Napisano 25 Luty 2008 Napisano 25 Luty 2008 U mnie nie ma. Ale na VIN to bym raczej nie liczył Cytuj
mayster Napisano 25 Luty 2008 Autor Napisano 25 Luty 2008 Hej Dzięki za fatygę. Jeśli nie mogę liczyć na VIN to jak mogę być pewien, że to rzeczywiście będzie to auto? Jestem posiadaczem jednego z nich i z tego powodu moje zainteresowanie. Jeszcze raz ponawiam prośbę co do poszukiwań, a nusz się coś wyjaśni Cytuj
Jacdiag Napisano 27 Luty 2008 Napisano 27 Luty 2008 Jestem posiadaczem jednego z nich skoro jesteś posiadaczem jednego z nich to VIN masz w DR podaj go zastępując np. 4 ostatnie cyfry xxxx i będzie łatwiej oczywiście pod warunkiem że diagnosta z SKP, która robiła OBT czyta to forum Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Rekomendowane odpowiedzi