archiwista Napisano 3 Wrzesień 2008 Napisano 3 Wrzesień 2008 Witam, mam pytanko odnośnie przerobienia autka osobowego ( zarejstrowanego na cięzarowy) - na stricte osobowy. Wiem że muszę mieć fakturę z podmiotu który zajmuje się przerabianiem autek, jednak mam problem ze znalezieniem takiego warsztatu. czy ktoś orientuje się gdzie w Małopolsce, a dokładnie w okolicach Olkusza można dokonać takiego przerobienia autka. Pozdrawiam. Cytuj
Sebastian ZG Napisano 3 Wrzesień 2008 Napisano 3 Wrzesień 2008 Przeważnie jest to każdy autoryzowany serwis. Warsztat mający działalność 4520Z (5020A). A najlepiej podjedź na SKP i diagnosta ci powie gdzie w okolicy jest taki "zakład". Cytuj
iras Napisano 3 Wrzesień 2008 Napisano 3 Wrzesień 2008 Zazwyczaj każda SKP ma wpis do działalności 5020A więc to upraszcza sprawę Cytuj
archiwista Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Napisano 4 Wrzesień 2008 Dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi