wiesław Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 Renault R4 rok 1975 gdzie szukać numeru nadwozia ,tabliczka jest na ścianie grodziowej,koło siedzenia pasażera nowe spawy ,a chyba tam powinien być ,może ktoś jeszcze pamięta te auta ? Cytuj
Wojciech Jania Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 O ile pamiętam, to takie wynalazki ze stajni Renault nie miały bitych numerów, a jedynie tabliczkę z numeracją w postaci wyciętych cyfr. Szukaj w komorze silnika. Ale mogę się mylić... Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 w/g eurotaxu z 1997r W R4 nr.identyfikacyjny jest wygrawerowany na trawersie mocującej siedzenie pasazera. R5 ma do roku budowy 11/1984 nr.wybity w podłodze poniżej przedniego fotela pasażera.....itd R9,R11 Cytuj
MANIUŚ Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 miałem kiedyś R-9 i miała nr nabity na podłodze w bagażniku . Ja bym szukał w komorze silnika na goleni lub pod fotelem pasażera lub w bagażniku wszystko z prawej strony.Powodzenia. Cytuj
max72 Napisano 24 Sierpień 2012 Napisano 24 Sierpień 2012 W R4 nr.identyfikacyjny jest wygrawerowany na trawersie mocującej siedzenie pasazera. jestem świeżo po R4 '81 TZ - przegroda czołowa VIN - belka poprzeczna czyli tzw. trawers na samym końcu prawie w progu oczywiście od strony pasażera godzina szukania, dość skrupulatnie zabezpieczony farbą czy jakimś tam innym paskudztwem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi