magicadm Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Witam, zamierzam kupić sobie auto, VW Golfa lub VW Passata po 2000r, interesuje mnie gdzie te samochody posiadają nr VIN i jakieś wlepki aby można było sprawdzić auto przed zakupem. Pozdrawiam Cytuj
blakop Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 Ale to w Stanach kupujesz rozumiem - tak? Bo chyba nie sądzisz, że taki system funkcjonuje w tym kraju? Cytuj
Jacdiag Napisano 12 Listopad 2008 Napisano 12 Listopad 2008 VIN na podszybiu pośrodku Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
magicadm Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 Nie, kupuje w Polsce, ale czytałem że te auta są popytne dla złodziei.Wiem że win jest na podszybiu, i naklejce w bagażniku, jestem ciekaw czy są jeszcze jakieś naklejki z nr poza tymi, tak jak jest to np w Renówce czy Mercedesie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi