Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam problem z linia chociaż ma trzy miesiące -poprostu wyświetla się kod 42 i wogóle nie chcą się rolki uruchomić .A dołączona instrukcja wogóle nie opisuje tego problemu a na serwis muszę czekać długoooooo. Może by który z koleżanek i kolegów pomógł:)Dodam że chodzi mi o instrukcje do rolek ciężarowych .

Napisano

Rolki może nie chcą sie uruchomić bo wciśnięta jest tylko prawa rolka dotykowa,być może pojazd stoi niewłaściwie na rolkah.

Napisano

Nie kolego było już próbowane i tak i śmak nic nic nir pomaga:) ale dzięki

Napisano

będe po południu w pracy to spojrze w instrukcje bo ja też pracuje na maha i postaram się pomuc

Napisano

Prawdopodobnie jest uszkodzony czujnik nacisku na prawej rolce nie ingerowałem głębiej bo gdyby co to przecież jest na gwarancji. Dziękuję za pomoc. i zainteresowanie .Choć przydałaby się instrukcja do tego urządzenia w języku polskim:)

Napisano

Jeśli masz "plastikową skrzynię" na której stoi monitor to jak podnosisz roletę (zakrywającą klawiaturę i drukarkę) widać dwie śrubki na klucz imbusowy, jak je wykręcisz odchylisz cały przód i po lewej stronie są bezpieczniki. Gdybym miał aparat to zrobił bym zdjęcie i wszystko było by jasne.

Napisano

Dzięki kolego ale to jest linia do ciężarowych i już wiadomo co się stało poprostu prawa rolka odblokowująca jest ugięta "nawet nie wiem jak to się mogło stać" i blokuje cały system diagnozy tam są dwa czujniki i któryś poprostu ,czy w wyniku ugięcia żle odczytuje :)

Napisano
Choć przydałaby się instrukcja do tego urządzenia w języku polskim:)

Jak to. Nie masz instrukcji po polsku? Przecież każde importowane urządzenie musi mieć instrukcję po polsku.