Gość Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Dokładnie jak auto ma napęd na 4 koła, a rolki nie mają takiej opcji to jest na stacji takie jedno sprytne i czasami niedoceniane, wręcz nazywane bezużytecznym, urządzenie które się nazywa OPÓŹNIENIOMIERZ, i mogęsię założyć, żę spora część kolegów nawet nie wie jak się tym posługiwać. panowie samochody z napędem na 4 koła szczególnie lubią jeździć w zimę! opóźnieniomierz urzywać na olodzonej nawierzchni? w takim przypadku złapiecie się za głowę i pogrążeni pójdziecie do swojego cieplutkiego biura!! Cytuj
Psuj Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 samochody z napędem na 4 koła szczególnie lubią jeździć w zimę Co nie znaczy, że w zimie mają badanie techniczne. opóźnieniomierz urzywać na olodzonej nawierzchni Powinieneś sobie odśnieżyć teren stacji, a jak ci się nie chce to wynajmij firmę... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi