Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zapytanie dotyczące lokalizacji pomieszczenia dla diagnostów na OSKP

Otóż w związku z przebudową pomieszczeń naszej stacji chcemy przenieść nasze stanowisko pracy bezpośrednio na stację czyli obok kanału przeglądowego czy wg.was jest to możliwe i zgodne z przepisami?

Otóż planowane pomieszczenie nie będzie ograniczało kanału przeglądowego ani żadnego z urządzeń

Po prostu chcemy wydzielić jeden z narożników stacji na miejsce dla nas no i dla klienta

Pozdrawiam ::hey

Napisano

Pod warunkiem ze będzie odizolowane od reszty pomieszczenia.Ja pracuję gdzie masze stanowisko jest bezpośrednio przy kanale-nic ciekawego.Odnośnie przepisów nic Ci nie podpowiem gdyz po prostu nie wiem. ::hey

Napisano

Wg. planu ma być odizolowane po prostu chcemy zrobić takie pomieszczanie z konstrukcji lekkiej całoszklanej

Napisano

widziałem kilka tak zorganizowanych skp. i nie było zadnych problemów :)

Napisano

Dzięki wszystkim za podpowiedż teraz trzeba przejść do wykonania :-D

Napisano
Mam zapytanie dotyczące lokalizacji pomieszczenia dla diagnostów na OSKP

Otóż w związku z przebudową pomieszczeń naszej stacji chcemy przenieść nasze stanowisko pracy bezpośrednio na stację czyli obok kanału przeglądowego czy wg.was jest to możliwe i zgodne z przepisami?

Otóż planowane pomieszczenie nie będzie ograniczało kanału przeglądowego ani żadnego z urządzeń

Po prostu chcemy wydzielić jeden z narożników stacji na miejsce dla nas no i dla klienta

Pozdrawiam ::hey

Może bezpieczniej skonsultować z TDT ,bo znając życie,może być różnie

Napisano

wpisz w GOOGLE "stacja kontroli pojazdów"

i możesz pooglądać

149 000 wyników

:D

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
Może bezpieczniej skonsultować z TDT ,bo znając życie,może być różnie

Też o tym myśleliśmy i tak zrobimy żeby przy kontroli nie było ups

Pozdrawiam

Napisano

Nie możesz z tym pomieszczeniem "wejść" w powierzchnię roboczą. Czyli zakładamy że 1m szer. kanału 2X1m ława pomiarowa + powierzchnia robocza po 0,7m na każdą stronę. To zostanie miejsca na małą klitkę. Kiedyś pracowałem w takiej "kanciapie" 1,5X2m można dostać klaustrofobii.

• 1 year later...
Napisano

Temat troche zardzewialy ale moze sie jeszcze komus przyda.

"Nie możesz z tym pomieszczeniem "wejść" w powierzchnię roboczą".

U mnie jest tak ze konczy sie zabudowa biura i zaczyna kanal. Stacja wczoraj przeszla pozytywnie odbior. :-)

Napisano
Stacja wczoraj przeszla pozytywnie odbior. :-)

No to gratulacje i owocnej pracy ::hey