JACEK GUZ Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Mam zapytanie dotyczące lokalizacji pomieszczenia dla diagnostów na OSKP Otóż w związku z przebudową pomieszczeń naszej stacji chcemy przenieść nasze stanowisko pracy bezpośrednio na stację czyli obok kanału przeglądowego czy wg.was jest to możliwe i zgodne z przepisami? Otóż planowane pomieszczenie nie będzie ograniczało kanału przeglądowego ani żadnego z urządzeń Po prostu chcemy wydzielić jeden z narożników stacji na miejsce dla nas no i dla klienta Pozdrawiam Cytuj
Regan55 Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Pod warunkiem ze będzie odizolowane od reszty pomieszczenia.Ja pracuję gdzie masze stanowisko jest bezpośrednio przy kanale-nic ciekawego.Odnośnie przepisów nic Ci nie podpowiem gdyz po prostu nie wiem. Cytuj
JACEK GUZ Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Wg. planu ma być odizolowane po prostu chcemy zrobić takie pomieszczanie z konstrukcji lekkiej całoszklanej Cytuj
rurek777 Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 widziałem kilka tak zorganizowanych skp. i nie było zadnych problemów Cytuj
JACEK GUZ Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Dzięki wszystkim za podpowiedż teraz trzeba przejść do wykonania Cytuj
mirek.g Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Mam zapytanie dotyczące lokalizacji pomieszczenia dla diagnostów na OSKPOtóż w związku z przebudową pomieszczeń naszej stacji chcemy przenieść nasze stanowisko pracy bezpośrednio na stację czyli obok kanału przeglądowego czy wg.was jest to możliwe i zgodne z przepisami? Otóż planowane pomieszczenie nie będzie ograniczało kanału przeglądowego ani żadnego z urządzeń Po prostu chcemy wydzielić jeden z narożników stacji na miejsce dla nas no i dla klienta Pozdrawiam Może bezpieczniej skonsultować z TDT ,bo znając życie,może być różnie Cytuj
Jacdiag Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 wpisz w GOOGLE "stacja kontroli pojazdów" i możesz pooglądać 149 000 wyników Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
JACEK GUZ Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Napisano 29 Kwiecień 2009 Może bezpieczniej skonsultować z TDT ,bo znając życie,może być różnie Też o tym myśleliśmy i tak zrobimy żeby przy kontroli nie było ups Pozdrawiam Cytuj
markes30 Napisano 29 Kwiecień 2009 Napisano 29 Kwiecień 2009 Po prostu chcemy wydzielić jeden z narożników stacji na miejsce dla nas no i dla klienta Nie możesz z tym pomieszczeniem "wejść" w powierzchnię roboczą. Czyli zakładamy że 1m szer. kanału 2X1m ława pomiarowa + powierzchnia robocza po 0,7m na każdą stronę. To zostanie miejsca na małą klitkę. Kiedyś pracowałem w takiej "kanciapie" 1,5X2m można dostać klaustrofobii. Cytuj
ijm Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Po prostu chcemy wydzielić jeden z narożników stacji na miejsce dla nas no i dla klienta Temat troche zardzewialy ale moze sie jeszcze komus przyda. "Nie możesz z tym pomieszczeniem "wejść" w powierzchnię roboczą". U mnie jest tak ze konczy sie zabudowa biura i zaczyna kanal. Stacja wczoraj przeszla pozytywnie odbior. Cytuj
zjc Napisano 19 Listopad 2010 Napisano 19 Listopad 2010 Stacja wczoraj przeszla pozytywnie odbior. No to gratulacje i owocnej pracy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi