Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy ktoś pracuje na programie DEKRA,ja mam program Norcomu,ale nasze szefostwo chce nam zmienić na Dekrę

Co koledzy któży mają ,lub mieli możliwość porównania tych dwóch programówmogą mi doradzić,albo może odradzić ,

Mi osobiście pasuje Norcom ,ale muszę coś wiedzieć o Dekrze żeby muc go odradzić.

Napisano

My pracujemy na Programie Dekra,nie ma problemów jest oki,tylko ,że moje zdanie jest nieobiektywne,ponieważ jest to mój pierwszy tego typu.Pracuję z kolegą,ktory pracował na innych i też nie miał problemów z przestawieniem się na Dekra.Ps.Z tego co wiem to ma być program Dekra zmodyfikowany,jest na etapie prób.

Napisano

A jak w Dekrze układa się współpraca i ewentualna pomoc w przypadku padnięcia programu?

Napisano
A jak w Dekrze układa się współpraca i ewentualna pomoc w przypadku padnięcia programu?

Program Dekra to Mercedes wśród programow :-D:-D:-D .Pracujemy rok i jeszcze nic się nie wydarzyło,były na początku drobne problemy,ale bardziej wynikały z nieumiejętności obsługi i wszystko udało się zalatwić telefonicznie.

Napisano

Przepraszam bardzo ale co ma Starostwo do tego na jakim programie pracujemy:shock:

To podchodzi pod jakieś "znajomości" , wg mnie mogą ewentualnie sugerować ale żeby kazać zmieniać.....

A co jak stacja jest "pod patronatem" i płaci co miesiąc np dwie okresówki a w ramach tego ma program, pomoc techniczną, szkolenia itp w tej opłacie... i co ma dodatkowo placić za inny program aby dogodzić Straostwie........

Napisano

Przepraszam bardzo ale co ma Starostwo do tego na jakim programie pracujemy:shock

IIlary a gdzie ty w tych postach wyczytałeś coś o Starostwie?

Kukam juz chwilę i nic nie mogę znalezć,oswieć mnie!!!!! :D

Napisano
Pracujemy rok i jeszcze nic się nie wydarzyło

My pracujemy 10 lat na Norcomie i jeszcze do tego od jakiegoś czasu zdalny serwis super sprawa.

Program Dekra to Mercedes wśród programow

Bez przesady :)

Napisano
IIlary a gdzie ty w tych postach wyczytałeś coś o Starostwie?

To nie starostwo chce mi zmienić program, tylko szefostwo.Mamy sieć stacji w całym kraju i chcą chyba zmienić wszystkim naszym stacją .

Dowiedziałem sie troche o ich programie i już przestał mi się podobać.

Podobno wpisuje się stan licznika i nie wpisuje sam rodzaju pojazdu po numerze VIN.

Zresztą pracuje na Norkomie już parę lat i się przyzwyczaiłem.

Mirek.g jak mówię nieprawdę to mnie popraw.

Napisano
:shock::shock: UPS :shock::shock: no macie racje że nie starostwo tylko szefostwo :razz: ale chyba się zgodzicie że podobieństwo jest...... :evil:
Napisano

Oj tam,to był taki żarcik :-D:-D:-D:-D

Napisano

Chyba ze 123 to się zgodzę.!!!!!! :D:D:D

Pozdrówka ::hey

[ Dodano: 30-06-2009, 19:16 ]

Dowiedziałem sie troche o ich programie i już przestał mi się podobać.

:nook:nook:nook:nook

Napisano

Oj tam,to był taki żarcik

Czasami jestes irytujacy :razz:
Napisano

Widzę,że nie masz poczucia humoru,ale to twój problem.Pozdrawiam

Napisano
nie masz poczucia humoru
Jak jest z czego to potrafie sie smiac
Napisano

Do użytkowników prg Dekry:

Czy w rubryce "dowód rejestracyjny typ", prócz rubryk: "Dowód rejestracyjny"i "Pozwolenie czasowe" jest także "polisa OC PZU" ?

Pytam bo nie wiem.

Napisano
Czy w rubryce "dowód rejestracyjny typ", prócz rubryk: "Dowód rejestracyjny"i "Pozwolenie czasowe" jest także "polisa OC PZU" ?

To taki żarcik? :):):):)

Napisano

O programie Dekry proszę podyskutować na forach Dekry :nook

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.