Jackow Napisano 8 Sierpień 2009 Napisano 8 Sierpień 2009 Czy ktoś się orientuje gdzie umieszczona jest tabliczka znamionowa w Audi S8 4.2l 1997 r? Cytuj
sebastian Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 W bagazniku na bank we wnece od kola zapasowego Cytuj
Psuj Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Hmm... W bagażniku to chyba tylko wyklejka serwisowa, tabliczka to raczej komora silnika (pas przedni, kielichy amorów albo z boku na nadkolu) Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
sebastian Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Psuj Nie tak do konca, tabliczki znamionowe kolor srebrny wneka kola zapasowego posiadalo wiele modeli audi w tym takze Audi A8/S8 ale wszystko zalezy od rocznika pojazdu, Volkswagen tez ma wklejki jako tabliczki znamionowe ale w dalszym ciagu pod maską. Cytuj
TOSPOL Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Katalog ITS podaje - komora silnika lub słupek A lub B. Cytuj
Psuj Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 tabliczki znamionowe kolor srebrny wneka kola zapasowego posiadalo wiele modeli audi Nie mówię, że nie. Po prostu nie spotkałem. Zazwyczaj jest tam biała wyklejka serwisowa a ona nie spełnia warunków znamionki. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jackow Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Napisano 10 Sierpień 2009 Jeśli przyjedzie na przegląd to się okaże który z was miał rację Cytuj
sebastian Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 Psuj znów sie z tobą zgadzam, w pojazdach grupy VW we wnekach kola sa papierowe wyklejki serwisowe mowiace o danym pojezdzie ( typ, wyposazenie, skrzynia biegow, silnik itp). Ale tabliczka znamionowa tez tam wystepuje ( nie bede ci juz pisal co na niej jest bo przeciez znasz). Sprawdz sobie z ciekawosci jak bedziesz mial stycznosc z takim pojazdem. Cytuj
franwrc Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 A8 4,2 1999 ma na pewno na pasie przednim po stronie prawej. Czarna z srebrnymi nadrukami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi