Nowicjusz Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Może ma ktoś dane: pojemność i i moc silnika Audi A4 kod silnika CAG Jeśli tak proszę o parametry Cytuj
darkdog Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 A może AGB powiem szczerze obszukałem wszystkie katalogi ale niema takiego oznaczenia CGB [ Dodano: 10-08-2009, 19:48 ] Sorry toznaczy CAG Cytuj
Psuj Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 Faktycznie coś z tym kodem nie tak Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
08/15 Napisano 10 Sierpień 2009 Napisano 10 Sierpień 2009 CAG to 2.0 TDi (1968 cm3) 105 kW/4200 http://www.identicar.com.au/pdf/passenger/Audi_A4-2008.pdf Cytuj
Nowicjusz Napisano 10 Sierpień 2009 Autor Napisano 10 Sierpień 2009 niema takiego oznaczenia CGB o taki mi niechodziło ale liczą się chęci Faktycznie coś z tym kodem nie tak ----- ciekawe co CAG to 2.0 TDi (1968 cm3) 105 kW/4200 zawsze mówiłem że razem można więcej Cytuj
Psuj Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 ----- ciekawe co Hehe... sorki... nie z kodem a z moim katalogiem. Nie mam w nim dwulitrówek tdi Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Nowicjusz Napisano 11 Sierpień 2009 Autor Napisano 11 Sierpień 2009 Nie mam w nim dwulitrówek tdi Ja też muszę zakupić nowe katalogi, brak danych a coraz to nowsze auta ściągają a mówią że kryzys Cytuj
TOSPOL Napisano 11 Sierpień 2009 Napisano 11 Sierpień 2009 Może to Ci pomoże... [ Dodano: 11-08-2009, 17:04 ] Otym kodzie -CAG- są trzy rodzaje silnika - reszte musisz ustalic sam... myslę że to Ci pomoże w ustaleniu danych... Przepraszm, że pisze tak na raty ale jestem w pracy ... Kody Silników.rar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi