Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może ma ktoś dane: pojemność i i moc silnika Audi A4 kod silnika CAG :sad:

Jeśli tak proszę o parametry :-D

Napisano

A może AGB powiem szczerze obszukałem wszystkie katalogi ale niema takiego oznaczenia CGB

[ Dodano: 10-08-2009, 19:48 ]

Sorry toznaczy CAG :)

Napisano

Faktycznie coś z tym kodem nie tak :(

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
niema takiego oznaczenia CGB
o taki mi niechodziło :cool: ale liczą się chęci :D
Faktycznie coś z tym kodem nie tak :(
----- ciekawe co :D
CAG to 2.0 TDi (1968 cm3) 105 kW/4200
:) zawsze mówiłem że razem można więcej :)
Napisano
----- ciekawe co :D

Hehe... sorki... nie z kodem a z moim katalogiem. Nie mam w nim dwulitrówek tdi :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
Nie mam w nim dwulitrówek tdi :)

Ja też muszę zakupić nowe katalogi, brak danych a coraz to nowsze auta ściągają :D a mówią że kryzys :x:cool:

Napisano

Może to Ci pomoże...

[ Dodano: 11-08-2009, 17:04 ]

Otym kodzie -CAG- są trzy rodzaje silnika - reszte musisz ustalic sam... myslę że to

Ci pomoże w ustaleniu danych...

Przepraszm, że pisze tak na raty ale jestem w pracy ...

Kody Silników.rar