Skocz do zawartości

Konserwacja podnośników.

Featured Replies

Napisano
daje się, że
(...) :faint:

szukaj.thumb.JPG.ae82db160c57cf0c4242327da33c6a6f.JPG

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano

Tak to ja robię....!!!!Tylko wlaśnie te słowa kluczowe....!!!! :razz:

Autor-a czort go tam wie,kto to moze wiedzieć lub pamiętać.Ja nie Kaszpirowski.

:D::hey

Napisano
Tylko wlaśnie te słowa kluczowe....!!!! :razz:
proste jak ...

gdy chcesz znaleźć wszystkie posty z wyrazem dupa to tylko to wpisujesz

Znalezionych wyników: 36

a jak ma być o "dupie maryni" to pisz w " "

Znalezionych wyników: 3

itd ...

::hey

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
proste jak ...

Panial,paniał...!!!! :D::hey

Napisano

Tak to ja potrafię !!!

Myślałem, że macie sposób, by nie szukać igły w stogu siana ,,,

Napisano
daje się, że
(...) :faint:

Napisał co wiedziała :evil:

Napisano

Gratuluję, jeśli jesteś dobry w te klocki,,,

• 5 months later...
Napisano

witam panowie , mam na imię jacek , jestem nowy na forum , mam do was małe pytanie , trafia mi się robota konserwatora w bardzo dużym zakładzie , wymagają uprawnień M II , ja mam I P , M II . Maszyn i podnośników dośc sporo czyli roboty w cho...ere ale wydaję mi się że zbyt mało dają zarobić , jest to bowiem 1500 na rękę , odpowiedzialność spora bo nie tylko przed szefem ale i przed prokuratorem bo pod każdym przeglądem podnośnika widnieje podpis konserwatora i pieczątka , do tej pory pracowałem za granicą coś w formiee konserwatora na robocie się znam , niestety kryzys zjadł firmę i padła więc narazie siedzę w kraju i się rozglądam , pytanie ile za tą robotę można wołać . dzięki za odpowiedż.

Napisano
pytanie ile za tą robotę można wołać

Tu z odpowiedzią będzie ciężko bo to jest forum

Wszystko o ... Badaniach Technicznych i Rejestracji Pojazdów

dzięki za odpowiedż.

Proszę :D

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

• 5 years later...
Napisano

inne uprawnienia są wymagane na konserwację podestów I P inne na II P inne też na dźwigniki warsztatowe wszystko trzeba robić osobno, mówi o tym rozporządzenie 79 poz 849 z poz zmianami 50 poz 426 tam jest zakres wynaganych kwalifikacji do obsługi oraz konserwacji .

(ciach)