czarek19787 Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 Mam pytanie czy według nowych przepisów TDT wyda mi uprawnienia na okresowe(pierwsze)z zagranicy,GAZ,SAMY z góry dziękuje Cytuj
pablos Napisano 27 Październik 2009 Napisano 27 Październik 2009 Witam. Jeżeli spełniasz warunki lokalowe i odpowiednie wyposażenie to tak. A SAM'y to tylko okręgowa stacja po nowemu. Stacje podstawowe z rozszerzeniami aż do 31 grudnia 2015 mogą wykonywać niektóre badania z zakresu stacji okręgowej, tj. zmiana przeznaczenia i SAM'y. Cytuj
llary Napisano 28 Październik 2009 Napisano 28 Październik 2009 Mam pytanie czy według nowych przepisów TDT wyda mi uprawnienia na okresowe(pierwsze)z zagranicy,GAZ,SAMY z góry dziękujeNapisze tak: na dzien dzisiejszy to musisz spelniac wszystkie warunki dla PSKP aby ci stacje TDT odebralo, jedynie co do badania p-py do 3.5t masz wybor czy masz takie dlugie stanowisko czy nie masz a reszta sie nalezy odgornie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi