markes30 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Przyjechał klient Kangoo osobowym 5 osób by zmienić na ciężarowy 5 osób - kratkę już ma założoną. Jestem pewien że fabrycznie wychodziły takie ciężarowe z ładownością 505kg. Może ktoś mi to potwierdzić i podrzucić dane homologacyjne Kangoo 1.4 benzyna 5 osobowy ciężarowy 2001r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Podaj VIN i DMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Z tego co pamiętam to Kangoo ciężarowe mają 2 osoby. Nie sądzę żeby wydało mu po przeróbkach na więcej osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Bez problemu są homologowane na 5 miejsc. Ale jest dość sporo wariantów i wersji. Bez DMC i najlepiej VIN trudno coś dobrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abcs Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Te, które są homologowane to mają 1885 DMC i 1085 MW ale osobowy po przeróbkach będzie miał na 100% mniejszą DMC i to mu ograniczy liczbę miejsc. Chyba, że zmieni sobie tabliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Był cały zakres od 1562 do 1727 - przy 1640 na pewno miał 505 ładowności Poza tym 1645, 1670... Inne też, ale wtedy ładowność nieco inna. Nie ma co dywagować, póki nie opisze nam marekes co to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2010 Dzięki koledzy za zainteresowanie. Jak klient przywiózł KP okazało się że jest on po 3 zmianie i jako nowy wyszedł ciężarowy 5 miejsc więc powróciłem do parametrów homologacyjnych MW 1095 Ładowność 735kg DMC1830. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Oj to nie zawracaj gitary następnym razem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Dzięki koledzy za zainteresowanie. Chciał tylko zwrócić na siebie uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Sprawdzał czy czytamy jego wypociny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markes30 Napisano 6 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2010 Oj to nie zawracaj gitary następnym razem.... Dzięki za chęć i gotowość niesienia pomocy koledze w potrzebie. Stawiam za to piwo.. Mam nadzieje że wkrótce prawdziwe nie wirtualne. Kolega Tomek za pisanie głupot na forum stawia piwo mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Dzięki A Tomkowi daj spokój... Gdyby chłopak za każde pisanie głupot na forum miał piwo stawiać, to by musiał SKP rzucić i w browarze się zatrudnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi