JANUSZ60 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Czy zna ktoś przeciwwskazania do wykonywania badań technicznych autobusów do 3.5 tony na nowo otwartej PSKP.??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 JA nie widzę przeszkód żebyś miał wykonać okresowe autobusu do 3,5t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 Też mi się tak wydaje a jednak słyszę glosy, że tylko okręgowe ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam1501 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 ykonywania badań technicznych autobusów do 3.5 tony na nowo otwartej PSKP.??? Nie ma przeciwwskazań czy to dla nowych czy starych SKP, jest to pojazd do 3,5t i jak każdy inny można badać na PSKP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 19 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2010 Dzięki Adam chodziło mi właśnie o potwierdzenie Kogoś kto z tym robi na bieżąco,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi