danielg539 Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Czy ktoś z Was pracuje na AUTOBOSS A-860 lub podobnym urządzeniu? Bardzo jestem ciekaw Waszych opinii na jego temat. Bardzo prosze o szybką odpowiedź. Cytuj
Piotr Barczuk Napisano 7 Maj 2010 Napisano 7 Maj 2010 Miałem okazję pracować na tym w ramach testów. Dzwoń opowiem Cytuj
kirko Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 Cz temat mogę odświeżyć? Działam na tym sprzęcie i ciekawy jestem ,czy inni użytkownicy mają też mieszane wrażenie odnośnie obsługi i jakości regulacji. Cytuj
zjc Napisano 25 Listopad 2012 Napisano 25 Listopad 2012 Witam! Pracuję na takim urządzeniu i nie mam zastrzeżeń. Jeśli nie ma luzów w ukł. kierowniczym i zawieszenia, a robi się pełną geometrię to raczej nie ma reklamacji. Cytuj
kirko Napisano 25 Listopad 2012 Napisano 25 Listopad 2012 Ja czasami mam reklamację z przestawioną kierą. Czy przy robieniu zbiezności np.tranzita korzystarz z obrotnic i podkładow pod tylne koła? Cytuj
zjc Napisano 26 Listopad 2012 Napisano 26 Listopad 2012 Czy przy robieniu zbiezności np.tranzita korzystarz z obrotnic i podkładow pod tylne koła? Tak, zawsze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi