Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

STOWARZYSZENIE DIAGNOSTÓW - wysokość ew. składki ...

Jaką kwotę miesięcznie mogę przeznaczyć na składki będąc członkiem stowarzyszenia DIAGNOSTÓW ?  

148 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A tak nawiasem mówiąc to zgłoszenie do SDS wysłałem we wtorek.

Ja wysłałem w poniedziałek i też niestety nie doszło -ale to tylko nasza Poczta tak działa

• Odpowiedzi 244
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• DARIO64

26

• mmiodzio

22

• blakop

19

• darkdog

16

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

hola ,hola widzę ,że bedąc na urlopie coś mnie omineło. Może mi tak wytłumaczycie ,gdzie i na jaki adres wysłać zgłoszenie.

Napisano
:ok chociaż nadal nie praktykuje, postanowiłem się również przyłączyć...wysyłam lada moment
  • 3 weeks later...
Napisano
To rzeczywiście mało.

Jeżeli tych 110 zapisze się do SDS to już będzie dobrze.

Napisano

Powiedz mi po ilu dniach można spodziewać się potwierdzenia zapisu do SDS

Napisano

Różnie to bywa, Dziadek mieszka na uboczu i poczta działa jak działa.

Najlepiej zgłoszenie wysłać poleconym,dla Dziadka to żaden problem a listonosz musi drałować do niego osobiście a nie zostawiać w skrzynce przy drodze.

Koszt listu poleconego niewielki a mamy pewność że dojdzie.

Napisano

Oj, ta moja ślubna chyba wysłała zwykły. Oczywiście ,moja wina gdyż stwierdziła że jej nie powiedziałem że >poleconym. :x:lol:

Napisano
Oj

Oj,to wyślecie razem darkdogiem jeszcze raz poleconym.Bo darkdoga zgłoszenie to chyba wołami wiozą. :D

Napisano
Oj, ta moja ślubna chyba wysłała zwykły

Dziewczyna potrafi zaoszczędzić a Ty jeszcze marudzisz, poza tym zwykły nie zaginie ,,,

Napisano

Dziewczyna potrafi zaoszczędzić a Ty jeszcze marudzisz, poza tym zwykły nie zaginie

O tak , te nasze żony poytrafią , ale tylko kurcze wydawać . Tak ,też myślę ,że dojdzie.

Napisano
Powiedz mi po ilu dniach można spodziewać się potwierdzenia zapisu do SDS

Moje zgłoszenie dotarło po tygodniu.

Napisano

W strasznych bólach rodzi się stowarzyszenie diagnostów.

Jak nie ma jest źle, ale za to jest wielki entuzjazm za powstaniem . Jak już powstała grupa inicjatywna to jakoś to wszystko się ślimaczy i tak naprawdę nie wiadomo w czym jest problem.

Szanowni założyciele piszcie co Was gnębi, konta są nie najważniejsze , liczy się inicjatywa i prężne działania . Koledzy którzy się zdeklarowali powinni ruszyć swymi głowami i zaproponować system lepszej komunikacji i informacji . No Panowie Diagności na początek potrzeba trochę społecznego wysiłku zanim zacznie to wszystko pracować jak w zegarku. Mamy przecież zdolnych diagnostów a więc rękawy zakasać i do roboty.

Pozdrawiam.

Napisano
W strasznych bólach rodzi się stowarzyszenie diagnostów.

Jak nie ma jest źle, ale za to jest wielki entuzjazm za powstaniem . Jak już powstała grupa inicjatywna to jakoś to wszystko się ślimaczy i tak naprawdę nie wiadomo w czym jest problem.

Szanowni założyciele piszcie co Was gnębi, konta są nie najważniejsze , liczy się inicjatywa i prężne działania . Koledzy którzy się zdeklarowali powinni ruszyć swymi głowami i zaproponować system lepszej komunikacji i informacji . No Panowie Diagności na początek potrzeba trochę społecznego wysiłku zanim zacznie to wszystko pracować jak w zegarku. Mamy przecież zdolnych diagnostów a więc rękawy zakasać i do roboty.

Pozdrawiam.

A zapraszasz jako członek SDS czy nie zrzeszony?

Napisano
A zapraszasz jako członek SDS czy nie zrzeszony?

Nie mogę zdradzić tajemnicy :evil: Konkurencja nie śpi, ale zaproszeni wszyscy jesteśmy :cool:

Pozdrawiam

Napisano

Panowie ,zgłoszenie doszło. Bartłomiej dziś do mnie dzwonił. Jest OK.

Napisano

Też długo czekałem ,nic nie przyszło a po paru godzinach normalnie się zalogowałem . :D

Napisano
Właśnie się teraz loguje. Zobaczymy co wyjdzie.

Wyszło dobrze bo jesteś zalogowany :piwo