Nowicjusz Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Jakich dokumentów wymagacie przy pierwszym badaniu. A dokładnie chodzi mi o to czy wystarczy tylko dowód rejestracyjny pojazdu nawet ten z zagranicy. Cytuj
drogba Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 dowód i jego tłumaczenie wystarczy , jak masz wyciąg z homologacji to super. Cytuj
Qnick Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Tylko zagraniczny DR, chyba że jest jakiś problem to wówczas wyciąg ze świadectwa homologacji jak jest, ewentualnie tłumaczenie jak czegoś nie wiem i klient ma ze sobą a jak nie ma to trzeba sobie samemu radzić Cytuj
Jacdiag Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Jakich dokumentów wymagacie przy pierwszym badaniu. obecnie nie robimy pierwszych teraz to się zwie okresowe przed pierwszą rejestracją w Polsce Cytuj
DARIO64 Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 teraz to się zwieokresowe przed pierwszą rejestracją w Polsce Każdy wie o co chodzi a klikania mniej. Cytuj
mirek.g Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 obecnie nie robimy pierwszych teraz to się zwie okresowe przed pierwszą rejestracją w Polsce Czepiasz się myślę ,że długo będzie obowiązywalo to nazewnictwo w obiegu,każdy wie o co chodzi.Podobnie jak wszystkie stacje paliw to CPN-y ,buty sportowe to adidasy Cytuj
Jacdiag Napisano 30 Listopad 2010 Napisano 30 Listopad 2010 Czepiasz się a tak etykieta p.5 i 6 a to z powodu Patrząc na to, że jeszcze nie dawno były stacje które robiły nadal badania pierwsze... -> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi