xxsebaxx96 Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Jak ustawić kąt pochylenia koła w hondzie accord? Cytuj
mmiodzio Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Według książki -AUTODATA-GEOMETRIA KÓŁ nie ma regulacji kąta kół. musi być coś w takim razie z piastami [łożyska] lub wahacze . [ Dodano: 02-12-2010, 15:10 ] Civic ma ,ale Accord nie. Cytuj
Janusz1971 Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 A z którego roku ta Honda,bo jak stara to bywało że kielichy zaczynały się schodzić i kąt uciekał.Rozpórka trochę pomaga. [ Dodano: 02-12-2010, 15:23 ] Czasami jak nie ma regulacji to "mechanicy" przerabiają mocowania wahaczy na fasolki i już jest regulacja ,a jak nie można mocowania to np w oplach piłują fasolki w wahaczu przy swożniu Cytuj
Psuj Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Są dostępne zalecane przez producenta elementy zawieszenia których wymiana powoduje zmianę kąta pochylenia. Zapytaj w najbliższym serwisie hondy. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Regan55 Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Jak ustawić kąt pochylenia koła w hondzie accord? A jak lezy koło..W + CZY - ...???? Cytuj
Jacdiag Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Zapytaj w najbliższym serwisie hondy. serwis = $$$ a xxsebaxx96 pewnie chce to zrobić sam Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Psuj Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 serwis = $$$ Poza serwisem może nie zakupić odpowiednich części. Dystrybutorzy Huntera jeszcze mają w sprzedaży takie tarczki które można podkładać pod piastę, ale trzeba mieć jakieś odniesienie. a xxsebaxx96 pewnie chce to zrobić sam Zrobi sam, jak zakupi odpowiednie materiały Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jackow Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 Jak ustawić kąt pochylenia koła w hondzie accord? Według książki -AUTODATA-GEOMETRIA KÓŁ nie ma regulacji kąta kół. Są do kupienia wahacze z przesuwanym sworzniem. I takie rozwiązanie się sprawdza. Cytuj
Regan55 Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 Są do kupienia wahacze z przesuwanym sworzniem. Tak ..Tylko czy występuja w tym modelu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi