GRZEŚ Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Witam ! Mam problem ze sklasyfikowaniem przyczepy - nadajnika GSM Przyczepa nowa,zarejestrowana poraz pierwszy w czechach, WK W-wa chce BT.Nie widziałem dokumentów,ale z relacji posiadacza wiem że DMC 3500 kg, masa własna zbliżona do DMC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketiw38 Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Jeżeli nie może wozić ładunku to jest to przyczepa specjana - bez podziału - inna lub można podciągną to pod przyczepa specjana - bez podziału - radiofoniczna/telewizyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Rodzaj pojazdu 14-przyczepa specjalna Przeznaczenie 599-inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRZEŚ Napisano 18 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2010 Dziękuję bardzo i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi