kuba197877 Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 Mam pytanie wniosek do cepiku złożyłem w terminie lipiec a do tej pory żadnego odezwu żadnych kluczy ani programu od nich czy to możliwe a jak jest u was proszę o pomoc.
Qnick Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 My też złozyliśmy i też nic jeszcze nie dostaliśmy.
ketiw38 Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 Mają tyle problemów z tymi co dostali, że więcej wydawać niechcą bo im się system całkowicie powiesi
Qnick Napisano 4 Styczeń 2011 Napisano 4 Styczeń 2011 Mają tyle problemów z tymi co dostali, że więcej wydawać niechcą bo im się system całkowicie powiesi Ja nie płaczę z tego powodu że nie mam, a nawet się cieszę pożytku tyle z tego że musisz wysyłać a korzystać nie możesz jak chcesz cos sprawdzić trochę to niesprawiedliwe chcą pozyskiwać informacje a dzielić się nie chcą
drogba Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 nie mam i wcale nie tęsknię , czytając jaki to problem
Qnick Napisano 5 Styczeń 2011 Napisano 5 Styczeń 2011 A dziś wyszło że nasz wniosek się gdzieś zgubił po drodze a był wysłany na pewno bo mamy wszystkie potwierdzenia Jest zaznaczone u nich, że wniosek dotarł ale wniosku nie ma a jak było dzwonione to mówili że wszystko jest ok. i trzeba czekać aż do dzisiaj. Zobaczymy co bedzie dalej
mmiodzio Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 nie mam i wcale nie tęsknię , czytając jaki to problem I bardzo dobrze my mamy od dwóch miesiecy ,ale zawsze od czasu do czasu jest jakiś problem . Jak nie to ,że nie można przesłać bo >>Strona nie Certyfikowana < < to znowu że>> nie ma takiej strony < <, albo że nie można się połaczyć gdyż ....... i tak w kółko. Śmiechu warte .
Regan55 Napisano 6 Styczeń 2011 Napisano 6 Styczeń 2011 nie mam i wcale nie tęsknię , A dziś wyszło że nasz wniosek się gdzieś zgubił po drodze Wypisz-wymaluj ta sama sytuacja co u nas.Poszedł drugi...
rurek777 Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 a my od środy nie możemy wysłać , bo przeglądarka nie może znależć strony cepiku .
wrc69 Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 Ja też nie mogę od środy. Rozmawiałem z helpdeskiem - aplikacja padła - czekać. Klient zapisał mój nr stacji. Że dzwoniłem i chcę przesłać -a nie mogę. Pozdrawiam
Gość Napisano 7 Styczeń 2011 Napisano 7 Styczeń 2011 My też czekamy od maja i nic . Choć już wykonaliśmy z milion telefonów i od miesięcy twierdzą że wysłali. Wszystkiemu winna pewnie ta poczta
OLEK Napisano 10 Styczeń 2011 Napisano 10 Styczeń 2011 Problemy z wysyłką po stronie CEPA,rozmawiałem z serwisem w Łodzi.
wolf Napisano 13 Styczeń 2011 Napisano 13 Styczeń 2011 U mnie też często brak serwera i w dodatku zablokowała się karta mimo wpisywania poprawnego pinu Nowy pin za 3-4 tygodnie
janmarek Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 mnie też często brak serwera i w dodatku zablokowała się karta mimo wpisywania poprawnego pinu Nowy pin za 3-4 tygodnie U mnie to samo,czekam na nowy pin już miesiąc i tak za przeproszeniem wcale się nie martwię A ten cały CEP to jedna wielka pomyłka
mirek.g Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 Kurde,u mnie to samo karta zablokowana,czy trzeba czekać 3 tygodnie na nowy PIN?
zjc Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 A ten cały CEP to jedna wielka pomyłka E tam, ktoś przecież kasę "trzepie"
wolf Napisano 14 Styczeń 2011 Napisano 14 Styczeń 2011 Tak, a zobaczycie jakie to będzie szybkie jak np. uszkodzeniu ulegnie karta
Rekomendowane odpowiedzi