Norbert Jezierski Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Tak nas dziś naszło i podjechaliśmy popływać troszkę. Przednia zabawa - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 o żesz w mordę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Regan55 Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 podjechaliśmy popływać troszkę. Nie mow ze Ty tam tez jesteś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Szacun, szacun ale to chyba nie wody gotermalne ? Ile tam temp. było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 22 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2011 Woda ok. 0, powietrze -1. Drugi z prawej, w czapeczce. Moi sąsiedzi po prawej i lewej - to załoga NORCOM'u. Wrażenia - bezcenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Tak nas dziś naszło No to Was faktycznie , najść musiało , podziw tylko ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psuj Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Moi sąsiedzi po prawej i lewej - to załoga NORCOM'u. No to przedstawiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackow Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Wrażenia - bezcenne. :D Może tak krótkie streszczenie. Tak w pięciu słowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2011 Wrażenia - bezcenne. :D Może tak krótkie streszczenie. Tak w pięciu słowach W kilkudziesięciu. Kluczem do całości jest dobra rozgrzewka - ale taka, żeby nie spocić się, a wewnętrznie rozgrzać. Warto mieć na nogach jakiekolwiek buciki, na rękach - rękawiczki, na głowie - czapkę. Po kilku sekundach od wejścia (wbiegnięcia ?) do wody czujemy tysiące igieł wbijających się w ciało, po dalszych kilku - brakuje nam oddechu - i to tym bardziej, im głębiej jesteśmy, po kolejnych kilkunastu, po ustabilizowaniu oddechu - zaczynamy się zastanawiać nad sobą. Wyjście jest już łatwe, choć przyznam, że dolnych części ciała nie czujemy w żadną stronę. Potem dwa wyjścia - albo kolejna rozgrzewka (bieg, pompki, pajacyki - co kto woli) i znów do wody, albo - ręczniczek (szlafroczek) i ubieranie się. Im więcej osób, tym (podobno) większa frajda. Podobnie sprawa ma się z minusową temperaturą - im niższa, tym lepiej. Powiem tak - warto przeżyć coś takiego. Polecam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qnick Napisano 23 Styczeń 2011 Share Napisano 23 Styczeń 2011 Ja też kiedyś wpadłem do przerębli jak byłem młody i graliśmy w hokeja na stawie (dobrze że płytko było) Rozgrzany byłem, wrażenia bezcenne a i jeszcze po meczu w domu co nieco z rozgrzewki było od mamusi . A tak na poważnie szacunek Norbert a ja chyba bym nie dał rady a może tylko mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2011 Moi sąsiedzi po prawej i lewej - to załoga NORCOM'u. No to przedstawiaj... Po mojej prawej Adam (dział programowania), po lewej - Michał (dział serwisu), prowodyr całego zajścia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ijm Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 To byl pierwszy raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLEK Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Moje gratulacje i podziw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janusz1971 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Podziwiam odwagę ,ale przyznaj się po ilu godzinach znowu miałeś czym zrobić siku,bo mi od patrzenia to aż .............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waga50 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Czapki i rękawiczki...... faktycznie może być ciepło. Ja bym jeszcze założył kalesony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Norbert Jezierski Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2011 Cóż - zapraszam wszystkich chętnych następną razą. Dacie się skusić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rurek777 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian ZG Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 Moi sąsiedzi po prawej i lewej - to załoga NORCOM'u.Po mojej prawej Adam (dział programowania), po lewej - Michał (dział serwisu), prowodyr całego zajścia ... A ja tam widzę jeszcze jakąś kobietkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 24 Styczeń 2011 Share Napisano 24 Styczeń 2011 A ja tam widzę jeszcze jakąś kobietkę... Przestań naciągać, gdyby Pan Norbert uznał za stosowne to by Ją przedstawił ,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACEK GUZ Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Gratuluję odwagi,nie wiem czy bym sie odważył brr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek D Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 A czemu głupie? No ale jeśli tak twierdzi autor postu to niech mu będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 Moi sąsiedzi po prawej i lewej - to załoga NORCOM'u. No to przedstawiaj... Po mojej prawej Adam (dział programowania), po lewej - Michał (dział serwisu), prowodyr całego zajścia ... To chyba nie otrzymałeś zadnego L4 jak na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blakop Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 A ja tam widzę jeszcze jakąś kobietkę... Nie no coś Ty Seba... To łabędź przecież... Od czasu do czasu myślę sobie - przestanę pić... Tylko zawsze się boję, że jak przestanę to w to miejsce zacznę robić coś jeszcze bardziej... niemądrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 zacznę robić coś jeszcze bardziej... niemądrego no bo coś głupiego raz za czasu trzeba zrobić, nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leniwiec Napisano 25 Styczeń 2011 Share Napisano 25 Styczeń 2011 oooo.... matko z córką...od dzisiaj Panie Norbercie..... szacun...aż musiałem iść podłożyć do pieca.....ja pierdziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi