Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Drodzy koledzy, przyszedł do mnie któregoś dnia Gościu z pytaniem np.treści :

Chce z pod Londynu [ponoć] ściągnąć do Polski tzw. wózek Melex. Nie wiem jak to wygląda bo jeszcze go nie widziałem ,ale to chyba coś takiego >>>

No i oczywiście pada pytanie [end] problem czy On to zarejestruje.

Możecie cosik poradzić ,gdyż ja nie miałem nigdy z takim czymś doczynienia.

5ae1a468ed728_Wzek.jpeg.6635604edd9ba9872f330c9ce6ae1355.jpeg

Napisano

Nie jest to przypadkiem traktowane jako pojazd wolnobieżny? Przecież to strasznie się wlecze na drodze i więcej jak 25 km/h nie wyciągnie.

Napisano

CYTAT

W zależności od uregulowań prawnych w Unii Europejskiej i wielu różnych krajach, Melexy osiągają prędkość 25 km/h (bez rejestracji i prawa jazdy), 45 km/h (z homologacją), a nawet 60 km/h.

[ Dodano: 01-02-2011, 17:56 ]

Wybrane wersje mają (podobnie jak KERS w bolidzie Kubicy) system odzyskiwania energii podczas hamowania, a także wspomagające zasilanie z baterii słonecznych na dachu.

Napisano
hce z pod Londynu [ponoć] ściągnąć do Polski tzw. wózek Melex

Byle kierownice miał po "dobrej" stronie :evil::evil::evil::evil::evil:

p.s. Przepraszam nie mogłem się powstrzymać :D

Napisano

Po co mu to rejestrować jak pewnie będzie jeździł po polu golfowym tam chyba nasze misiaki nie stoją.

Napisano
będzie jeździł po polu golfowym

Taa, tak jak z quadami, zarejestrować trzeba bo żeby poszaleć to trzeba tam dojechać i tak samo tu żeby zagrać to trzeba tam jakoś dojechać...