mmiodzio Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Drodzy koledzy, przyszedł do mnie któregoś dnia Gościu z pytaniem np.treści : Chce z pod Londynu [ponoć] ściągnąć do Polski tzw. wózek Melex. Nie wiem jak to wygląda bo jeszcze go nie widziałem ,ale to chyba coś takiego >>> No i oczywiście pada pytanie [end] problem czy On to zarejestruje. Możecie cosik poradzić ,gdyż ja nie miałem nigdy z takim czymś doczynienia. Cytuj
Jackow Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Nie jest to przypadkiem traktowane jako pojazd wolnobieżny? Przecież to strasznie się wlecze na drodze i więcej jak 25 km/h nie wyciągnie. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 CYTAT W zależności od uregulowań prawnych w Unii Europejskiej i wielu różnych krajach, Melexy osiągają prędkość 25 km/h (bez rejestracji i prawa jazdy), 45 km/h (z homologacją), a nawet 60 km/h. [ Dodano: 01-02-2011, 17:56 ] Wybrane wersje mają (podobnie jak KERS w bolidzie Kubicy) system odzyskiwania energii podczas hamowania, a także wspomagające zasilanie z baterii słonecznych na dachu. Cytuj
Jacdiag Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Chce z pod Londynu [ponoć] ściągnąć do Polski tzw. wózek Melex. produkują toto w Mielcu http://www.youtube.com/watch?v=-dDLR5zkXuc Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Qnick Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 hce z pod Londynu [ponoć] ściągnąć do Polski tzw. wózek Melex Byle kierownice miał po "dobrej" stronie p.s. Przepraszam nie mogłem się powstrzymać Cytuj
SZYMON-OSKP Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 Po co mu to rejestrować jak pewnie będzie jeździł po polu golfowym tam chyba nasze misiaki nie stoją. Cytuj
adam1501 Napisano 1 Luty 2011 Napisano 1 Luty 2011 będzie jeździł po polu golfowym Taa, tak jak z quadami, zarejestrować trzeba bo żeby poszaleć to trzeba tam dojechać i tak samo tu żeby zagrać to trzeba tam jakoś dojechać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi