mmiodzio Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Koledzy potrzebna wasza pomoc. Gdzie jest nr VIN tzw.numer seryjny[tak jest w tłumaczeniu]. Sorki ,ale to potrzebne na wczoraj.rok prod. 1995. Cytuj
DARIO64 Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Dokładnie nie pamiętam ,ale bym poszukał na tylnym moście po prawej stronie Cytuj
mmiodzio Napisano 19 Luty 2011 Autor Napisano 19 Luty 2011 Dzięki ,ale szukałem i nic[kurde] , a może wiecie koledzy o przyczepach do niego -z hamulcem i bez jakie DMC. Jego tzn. ciągnika DMC-10400kg, a Masa Własna -4590 kg. Cytuj
Nowicjusz Napisano 19 Luty 2011 Napisano 19 Luty 2011 Wiem że może późno ale w razie "W" numery są na wysokości przedniego koła po prawej stronie gdzie jest miejsce do mocowania tura mogą być widoczne z czoła lub od góry (wtedy trzeba zdjąć pokrywę od silnika boczną) Cytuj
mmiodzio Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Nie nie póżno . Gość przyjedzie jutro tzn. w poniedziałek. Lecz chyba też nic z tego , dlatego gdyż nie mam danych. Cytuj
pentagram Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Znalazłem takie dane: MASSEY FERGUSON 6180 F1,F2 = 8250kg ;Dop. ładowność=3660kg ; G=4590kg ; O1=25050kg ; O2=1500kg; P1=5987ccm; P2=88,30KW/2200obr; P3=D ; S1=2 ; długość=4,78; szerokość=2,70; wysokość=2,78; Dop. nacisk osi (przód=37,60 ; tył=56,80) ; opony(przód-14,9R28 ; tył-18,4R28); TZ - kabina, strona prawa. powodzenia Cytuj
mmiodzio Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 dzięki za to . Już coś jest [ Dodano: 20-02-2011, 13:21 ] Tak ja Tabliczkę zlokalizowałem ,ale nie mogę znaleśc numeru VIN lub w tym wypadku seryjnego Cytuj
pentagram Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Numer nadwozia: rama za osią przednią-prawa strona lub tył-lewa strona mostu - tyle znalazłem Cytuj
Psuj Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 http://www.konedata.net/Traktorit/MF6150.htm http://www.tractordata.com/farm-tractors/000/8/9/896-massey-ferguson-6180.html Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
mmiodzio Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Dzięki koledzy, no już coś jest. Jak przyjedzie jutro to może gościa załatwie pozytywnie. Oczywiście jak znajde ten cholerny numer Cytuj
Nowicjusz Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Dzięki koledzy, no już coś jest. Jak przyjedzie jutro to może gościa załatwie pozytywnie. Oczywiście jak znajde ten cholerny numer Jutro sprawdzę co mam w swoich danych na ten temat jeszcze Cytuj
Psuj Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Dzięki koledzy, no już coś jest. Jak przyjedzie jutro to może gościa załatwie pozytywnie. Oczywiście jak znajde ten cholerny numer Jutro sprawdzę co mam w swoich danych na ten temat jeszcze Ja nic takiego nie pisałem Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
mmiodzio Napisano 20 Luty 2011 Autor Napisano 20 Luty 2011 Kolega " Nowicjusz" musiał sie pomylić , przecież ja to pisałem . Ale nic to .[chyba] Cytuj
DARIO64 Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Ja nic takiego nie pisałem Może ktoś złamał Twoje nowe hasło Cytuj
Nowicjusz Napisano 20 Luty 2011 Napisano 20 Luty 2011 Kolega " Nowicjusz" musiał sie pomylić , przecież ja to pisałem . Ale nic to .[chyba] Skopiowałam jak zawsze ale rzeczywiście coś dziwnego bo dopisuje autora automatycznie a nie wiem jak to się stało że przypisało kolegę "Psuj" Nie pisałem nic ręcznie Cytuj
Psuj Napisano 21 Luty 2011 Napisano 21 Luty 2011 Nie pisałem nic ręcznie Dobra dobra... tylko winny się tłumaczy... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi