szombi Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Czy ktoś pracuje lub pracował na takim sprzęcie ?? Kupiłem taki sprzęt do warsztatu niestety bez polskiej instrukcji. Mam instrukcje ale do wersji pod DOSa i troche sie różni Poza tym interesują mnie prywatne wskazówki z eksploatacji, ewentualnie namiar na niedrogiego serwisanta Cytuj
adam1501 Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Ja pracuję na 4600, jest to chyba coś pokrewnego więc jak by cię interesowało to dysponuję instrukcją. Cytuj
Psuj Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1763677.html http://www.google.pl/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&channel=s&hl=pl&source=hp&q=baissbarth+4000+instrukcja&lr=&btnG=Szukaj+w+Google Wystarczy wygooglować Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JANUSZ60 Napisano 26 Luty 2011 Napisano 26 Luty 2011 Wystarczy wygooglować Faktycznie nasza opcja "szukaj" nie umywa się do googla ,,, Cytuj
szombi Napisano 27 Luty 2011 Autor Napisano 27 Luty 2011 Dzieki za rade Psuj ale ta instrukcja jest do wersji pod DOSa i miałem ją wcześniej niż urządzenie Teoretycznie google wiedzą "wszystko" ale tylko teoretycznie. Mam oprogramowanie pod windowsa V3 zaktualizowane na V5 co ciekawe na filmikach z programu są już urządzenia ML 5000 wiec takie też mnie interesują Cytuj
gacus Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 jako,że to mój pierwszy post - witam ! dysponuję instrukcją proszę o udostępnienie. Cytuj
adam1501 Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Poproszę o adres na pw to jutro zeskanuję i prześlę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi