DARIO64 Napisano 19 Lipiec 2016 Share Napisano 19 Lipiec 2016 Czekam na przepis ,na pieczone cukinie. https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/13729008_578463125688883_7936373972544719170_n.jpg?oh=e9879f9d597371a8cbc11a29968ed8d3&oe=581E21C9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielg539 Napisano 19 Lipiec 2016 Share Napisano 19 Lipiec 2016 DARIO64, mogę podać przepis na grilowaną cukinię ale nawet mój pies się nie skusił, to chyba nie jest on najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz70 Napisano 20 Lipiec 2016 Share Napisano 20 Lipiec 2016 Wczoraj jadłem zapiekankę z cukinii, bardzo dobra. Przepisu nie podam, ponieważ tylko jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JANUSZ60 Napisano 20 Lipiec 2016 Share Napisano 20 Lipiec 2016 Jednym slowem jestem mistrzem robienia coć z niczego Co to jest i jak to smakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 20 Lipiec 2016 Share Napisano 20 Lipiec 2016 Dzięki Anula za przepis . Coś się wykombinuje , bo na fotce wygląda apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz0417 Napisano 20 Lipiec 2016 Share Napisano 20 Lipiec 2016 Tylko tak na sucho nie jedz, szkoda żołądka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARIO64 Napisano 22 Czerwiec 2019 Share Napisano 22 Czerwiec 2019 W dniu 20.07.2016 o 09:08, JANUSZ60 napisał: Co to jest i jak to smakuje? To jest to co robię ostatnio po wejściu na chatę , zrobione w godzinę ,smakuje za********e. Finałem przepisu Gee jest zapiekanka z cukinią. Kiedy robiłem pierwszy raz wg przepisu Gee zostało towaru i resztę włożyłem do naczynia żaroodpornego. Towar ten sam ,tyle że wymieszany razem i do brytfany. Na jutro dostałem zamówienie od syna, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacko Napisano 4 Wrzesień 2020 Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Ja karkówkę zawsze marynuje w piwie. Palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leski66 Napisano 4 Wrzesień 2020 Share Napisano 4 Wrzesień 2020 Co do " mięs ", to ja w każdej postaci lubię Ale, żeby temat poruszać w piątek i to przed obiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mecher Napisano 4 Wrzesień 2020 Share Napisano 4 Wrzesień 2020 i jeszcze po prawie roku ... a to już któryś kolejny taki kotlet @Jacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.