Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Propozycja spotknia tym razem we wschodniej co nie znaczy gorszej Polsce

Może w którys wekeend maja lub czerwca spotkamy się w celu integracji i dyskusji na dowolne tematy nad jeziorem Zagłębocze na pojezierzu łęczyńsko-włodawskim?

Kto jest zainteresowany :?:

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• JACEK GUZ

11

• mmiodzio

8

• pentagram

8

• Regan55

7

Napisano

Różnie to u mnie z wolnymi weekendami bywa, niemniej jednak znając pewny termin jestem w stanie na 100% się zadeklarować.

Napisano

Myslę, że ciekawa oferta :)

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
około 40km. od Lublina

W którą stronę(dół,górę czy w bok),jak by nie było to dużo bliżej niż do Mierzyna :D

Napisano
około 40km. od Lublina

W którą stronę(dół,górę czy w bok),jak by nie było to dużo bliżej niż do Mierzyna :D

Ludziska kochani toż to najczystsze serce lubelszczyzny a dokładnie to przeglądnijcie mapę :D

Napisano

Jestem za :ok Ze śląska nie tak blisko, ale rodzinka w lubelskim jest. Zawsze to jakoś bliżej w rodzinne strony niż do wielkopolski. Rodzinę by się odwiedziło przy okazji :) bo to moje rodzinne strony. A pojezierze bardzo ładne nie tylko zagłębocze ale i inne jeziorka.

p.s Tylko żeby tak wszystkich odwiedzić to chyba z tydzień wolnego by trzeba wziąć :D i samochód na bok odstawić albo kierowcę ze sobą zabrać :lol:

Napisano
Kto jest zainteresowany

JACEK GUZ, -fundujesz samolot....To moze i Psuja gdzieś tam upchnę... :D

Napisano

Reganku aż taki majętny to ja nie jestem-sorry :sad:

Napisano

Koledzy z Elbląga to troszkę daleko. Ale troszke mam chęć.

Napisano
Koledzy z Elbląga to troszkę daleko

Ze śląska trochę bliżej ale za to ile można pozwiedzać :-P

Napisano
Ze śląska trochę bliżej ale za to ile można pozwiedzać

No to mów co tam ciekawego oferujesz..

Napisano
Koledzy z Elbląga to troszkę daleko. Ale troszke mam chęć.

No właśnie, "dałabym, lecz boję się "

[ Dodano: 19-03-2011, 20:23 ]

No to mów co tam ciekawego oferujesz..

Tego się nie opowiedzieć, to musisz zobaczyć ,,,

Napisano
Tego się nie opowiedzieć, to musisz zobaczyć ,,,

Przy -2 co ja mogę wykukać.... :?::?::mrgreen:

Napisano

A tak na serio to prosiłbym na PW o konkretne deklaracje bo nawiązałem już kontakt z kierownikiem ośrodka i koszt dwudniowego pobytu z obiadkami to około 50-60zł. za osobę na dobę przy założeniu domku czterosobowego ,domek 2 osobowy to dodatkowo jakieś 30 od osoby

Termin do uzgodnienia:proponował bym 21-22 lub 28-29 maja z tym że zakwaterowania mogło by być już w piątek po południu

Napisano
około 50-60zł

Rozumiem, że to taka propozycja wyjściowa ośrodka i będziesz się targował jeszcze, tak? :)

Napisano

Niestety to już po tzw, znajomości i raczej nic taniej nie będzie dlatego proszę o przemyślenie i deklaracje na serio :)