mirek.g Napisano 13 Kwiecień 2011 Napisano 13 Kwiecień 2011 Czy ktoś słyszał,że obecnie chcąc zmienić stację jak temacie to musi posiadać pełne uprawnienia?Piszę o tym , bo tak ma mój kolega. Cytuj
ketiw38 Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 Nic mi nie wiadomo, ale na logikę (co niestety w Polsce nie musi być) mając kategorię prawajazdy B i zatrudniając się w nowej firmie transportowej, gdzie wymagana jest kat B po co mu C [ Dodano: 14-04-2011, 13:57 ] Chyba, że podstawówka na której chce się zatrudnić ma uprawnienia, których diagnosta nie ma Cytuj
S.K.P-POZNAŃ Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 Chyba, że podstawówka na której chce się zatrudnić ma uprawnienia, których diagnosta nie ma taki przepis bedzie obowiazywał,na dzień dzisiejszy -nie obowiązuje Cytuj
Andrzej65 Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 Czy ktoś słyszał,że obecnie chcąc zmienić stację jak temacie to musi posiadać pełne uprawnienia?Piszę o tym , bo tak ma mój kolega. W projekcie Ustawy o dopuszczeniu pojazdów do ruchu drogowego dopiero bedzie wymagany pełny zakres uprawnień dla diagnosty Art. 158. 3. Diagnosta, który w dniu wejścia w życie ustawy nie posiada uprawnienia do przeprowadzania wszystkich rodzajów badań technicznych pojazdów obowiązany jest ukończyć kurs, o którym mowa w art. 106 ust. 1 pkt 2 w odpowiednim zakresie, i zdać w odpowiedniej części egzamin kwalifikacyjny przed Dyrektorem TDT, w terminie do dnia 31 grudnia 2015 r. teraz to chyba wymysł kogoś ze starostwa Cytuj
Regan55 Napisano 14 Kwiecień 2011 Napisano 14 Kwiecień 2011 teraz to chyba wymysł kogoś ze starostwa A moze jaednak Starostwa + TDT=..$$$$$$$$$$$$$$$$ Cytuj
JANUSZ60 Napisano 15 Kwiecień 2011 Napisano 15 Kwiecień 2011 obecnie chcąc zmienić stację jak temacie to musi posiadać pełne uprawnienia Mirek, wrzuć jakieś szczegóły, bo na pewno nie wszystko wiemy w tym temacie ,,, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi