Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
myślę, że się wam przyda

A do czego.... :?: Nic mi się nie otwiera...

Napisano
A do czego.... :?: Nic mi się nie otwiera...

Linki działają na 100%.

Musisz odszukać naklejkę - przeważnie na lewym słupku i wpisać pierwsze pięć cyfr kodu ORGA - podaje dokładną datę produkcji. Właśnie przed chwilą miałem 206-kę na BT przed I rej i klient zdziwił się nieco bo po rozkodowaniu wyszło 29.04.2005 a I rej za granicą 27.02.2006. :)

Napisano
Nic mi się nie otwiera.

Trzeba kliknąć na to:

ORGA-RECHNER

a potem wpisać kod(spróbuj zmienić cyferki te które wyskakują-działa)

Napisano
Trzeba kliknąć na to:

ORGA-RECHNER

Klikam,klikam i g....o z tego wychodzi... Tuman... :x;)

Napisano

Nie tuman tyko nie kumaty i nieczytaty :x

Po kliknięciu na link:

http://translate.google.pl/translate?js=n&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=de&tl=pl&u=http%3A%2F%2Fwww.lionfreak.at%2FPeugeot-Orga-Nummern.htm&act=url

otwiera się strona z tłumaczeniem. Należy ją poczytać - miedzy innymi jest napisane koło czerwonego napisu - kliknij tutaj. Klikasz i otwiera się nowa strona z kalkulatorem. Wpisujesz pięć cyfr i klikasz OK. ot i wsio. :cool:

Napisano
Klikam,klikam i g....o z tego wychodzi... Tuman... :x;)

kliknij dolny link (po polsku) a następnie ORGA KALKULATOR ::hey

DZIAŁA BEZ ZARZUTU :)

Napisano
Nie tuman tyko nie kumaty i nieczytaty
ketiw38, -bo jak Cie walne przy nastepnym spotkaniu.... :evil::evil: Tak własnie robie i nic .... :!::!::!: Wszystko znika.... :evil::evil:
Napisano

No to jak robisz wszystko jak należy to otwiera się bardzo małe okienko - właśnie do wpisania liczb. Jak wpiszesz liczbę to masz możliwość naciśnięcia OK lub Anuluj.

Napisz wreszcie, że działa. :evil:

Napisano
No to jak robisz wszystko jak należy to otwiera się bardzo małe okienko

Jak kliknę na ORGA-RECHNER to pojawia sie ramka z zapisaem:Flasche Eingabe.Wert zwischen 1 und eingeben.Kliknę na ok to wszystko znika ... :?

Napisano
Jak kliknę na ORGA-RECHNER to pojawia sie ramka z zapisaem:Flasche Eingabe.Wert zwischen 1 und eingeben.Kliknę na ok to wszystko znika ... :?

a powinno być: Bitte die Organummer eingeben:

wychodzi, że nie masz zainstalowanego FLASH PLAYERA, ściągnij go z neta i zainstaluj - powinno pomóc ::hey

Napisano
a powinno być: Bitte die Organummer eingeben:

Niestety nic takiego jeszcze nie wykukałem...Zmienic "bryle"..... :?::?:

Napisano
że nie masz zainstalowanego FLASH PLAYERA,

I od tego należało zacząć a nie ubliżać koledze, że nie kumaty ,,,

Napisano

To co jak już nie wie, że nie ma Flash Player-a to Kumaty :?::evil:

Napisano
a nie ubliżać koledze, że nie kumaty ,,,

JANUSZ60, -albom ślepy... ;) albom nie dowidzę ale chyba pentagram, nic takiego nie "dzięciolil"... :?::?:

Napisano
Nie tuman tyko nie kumaty i nieczytaty :x

JANUSZ60 wypraszam sobie, to nie ja tak napisałem - patrz j/w :evil:

A tak na marginesie REGAN55 już wszystko OK :?:

Napisano
JANUSZ60 wypraszam sobie, to nie ja tak napisałem -

No przecież od początku wszyscy dobrze wiedzą kto to napisał ,,, w żartach oczywiście,,,

Napisano

Tak na marginesie to dekodera tego można uzyć również do dekodowania daty produkcji samochodów Citroen.

Napisano

JANUSZ60, przecież ja nie na poważnie :D

Napisano
JANUSZ60, przecież ja nie na poważnie

No przecież mnie też daleko to tego, aby się pogniewać ,,,

:ok

Napisano
JANUSZ60 wypraszam sobie, to nie ja tak napisałem -

No przecież od początku wszyscy dobrze wiedzą kto to napisał ,,, w żartach oczywiście,,,

W jakich żartach :!: Trochę prawdy człowiek nadzięciolił i już amieszanie :evil::evil::evil:

• 1 month later...
Napisano

Z tego co pamietam to Bisy były produkowane wyłącznie w Polsce, a ten pojazd wyprodukowany był Włoszech. Chyba wytropiliśmy kolejny błąd w programie xxx.