szyszon Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Wiem że temat był maglowany ale zależy mi na czasie. I rejestracja na świecie 01.01.2011. Auto sprowadzone z USA uszkodzone. Zrobione jest teraz i przeglad muszę zrobić. Wiec robie do 01.01.2014 czy 02.06.2013? dzis jest 02/06/2011. Cytuj
JACEK GUZ Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Badanie okresowe przed pierwszą rejestracja plus powypadkowe i dopełniasz do 01.01.2014r. Cytuj
Psuj Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 i dopełniasz do 01.01.2014r. nie ma dopełnień do trzech lat. Badanie okresowe przed pierwszą rejestracja plus powypadkowe Tu się zgadzam, bo badań spoza unii nie uznajemy, ale tnb na dwa lata. Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JACEK GUZ Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Trochę się zagalopowałem,faktycznie powinno byc do 02.06.2013r. sorki Cytuj
JANUSZ60 Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Trochę się zagalopowałem, Jacek, nie rób mi takich numerów ,,,jeśli okresowe to zawsze na 2 lata, nie ważne czy od I- szej minął miesiąc czy trzy lata ,,, Cytuj
JACEK GUZ Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 Januszek sorki ale to od upału,chyba musze na urlop Cytuj
blakop Napisano 2 Czerwiec 2011 Napisano 2 Czerwiec 2011 No dobrze, ale biorąc pod uwagę, że Stany to nasz największy sojusznik - prawie większy niż UE, a mi np, nad głowa codziennie przelatuje kilka F16 podchodzących do lądowania, to jednak nie powinniśmy ich traktować na równi, albo nawet lepiej niż UE? Cytuj
Psuj Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 to jednak nie powinniśmy ich traktować na równi, albo nawet lepiej niż UE? Tiaa... ja tam zawsze byłem za wprowadzeniem wiz dla hamerykanów... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
JACEK GUZ Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 to jednak nie powinniśmy ich traktować na równi Tiaa... ja tam zawsze byłem za wprowadzeniem wiz dla hamerykanów... O to to racja niech ta stonka nie jedzie kiedy i gdzie chce Cytuj
zjc Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 ja tam zawsze byłem za wprowadzeniem wiz dla hamerykanów. na zasadzie wzajemności, popieram Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 to te F16 latają ? Latają i mają się dobrze Nie wierz w dziennikarskie kaczki o tych awariach. Latają praktycznie codziennie... Cytuj
Qnick Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 Latają i mają się dobrze Ale tylko te dwa dobre latają reszta się naprawia Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 Nie słuchaj plotek. Maszyny są w dobrym stanie wbrew pozorom. Cytuj
abcs Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 Mnie też F-16 latają nad głową, ale nie te same co Blakopowl Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 To może oznaczać tylko jedno... Mieszkasz w łasku (lub okolicach) Tak - to nie te same... Ale moich jest więcej Cytuj
abcs Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 Ale moich jest więcej Ale tu mogą jeszcze dolecieć z Włoch Cytuj
zjc Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 Ale moich jest więcej ale te z Łasku wyżej latają ale co to ma wspólnego w tematem : termin badania ? Cytuj
blakop Napisano 3 Czerwiec 2011 Napisano 3 Czerwiec 2011 Jak mawiał Pawlak - wyżej wlecisz, z większym hukiem spadniesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi