blakop Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 Słuchajcie - Sprinter 416 CDI, 2004 rok - gdzie szukać tabliczki znamionowej? Znalazłem jedynie naklejkę na bocznej ścianie mocowania fotela kierowcy, ale tam jest tylko nr homologacji, nr VIN i takie tam - bez klasycznych danych (np. DMC)! Przeoczyłem coś? Cytuj
Psuj Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 Znalazłem jedynie naklejkę na bocznej ścianie mocowania fotela kierowcy, ale tam jest tylko nr homologacji, Obok powinna być znamionka. Jak nie możesz znaleźć ani tam ani pod maską to może to oznaczać, że był spora niezgodność dmc z dowodem i "wyparowała" Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
ketiw38 Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 (...)"wyparowała" To ostatnio bardzo częsta dolegliwość w naszym klimacie Cytuj
Diagnose Napisano 14 Czerwiec 2011 Napisano 14 Czerwiec 2011 Sprinter tylko i wyłącznie pod podstawą fotela kierowcy Cytuj
abcs Napisano 15 Czerwiec 2011 Napisano 15 Czerwiec 2011 Albo przekładka z Angli i wymieniony fotel kierowcy. Cytuj
blakop Napisano 15 Czerwiec 2011 Autor Napisano 15 Czerwiec 2011 Sprawdź pod maską Obok powinna być znamionka. Sprinter tylko i wyłącznie pod podstawą fotela kierowcy Fajnie, że jesteście tacy jednomyślni. Auto homologowane - nikt nic nie zmieniał... dopiero mamy zamiar zmienić Cytuj
DARIO64 Napisano 15 Czerwiec 2011 Napisano 15 Czerwiec 2011 Fajnie, że jesteście tacy jednomyślni Znalazłeś czy nie?co do tego że Sprinter tylko przy siedzeniu(co prawda 313): Cytuj
Psuj Napisano 15 Czerwiec 2011 Napisano 15 Czerwiec 2011 Sprinter.pdf Hehe... ale VIN to jest akurat z drugiej strony niż na obrazku... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
DARIO64 Napisano 15 Czerwiec 2011 Napisano 15 Czerwiec 2011 Hehe.. Też to zauważyłem że się komuś strony "pomylały" i to nie jeden raz Cytuj
JANUSZ60 Napisano 15 Czerwiec 2011 Napisano 15 Czerwiec 2011 ale VIN to jest akurat z drugiej strony niż na obrazku.. Czyżby odbicie lustrzane ??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi