Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Otrzymaliśmy czytnik kodów kreskowych Focus Metrologic MS 1690 ( instrukcja w języku angielskim :-( ). Może ktoś na forum pomoże w objaśnieniu jak ten przyrząd działa i co jeszcze potrafi . Prawdopodobnie skanuje dokumenty. W takim przypadku jaki program musi być zainstalowany na komputerze ?.Z góry dziękuje za pomoc :)

Napisano

Musi być zainstalowany program, który pozwala czytać dane za pomocą skanera kodów np. Stacja 2008. :evil::evil::evil:

Jeżeli naruszyłem regulamin forum to proszę o usunięcie tego postu :evil::evil::evil:

Napisano

Ja pracuje w SKP i posiadam program Stacja 2000.Przesyłanie danych z dowodu przebiega bezproblemowo.Chodziło mi o skanowanie dokumentów,czy to urządzenie to umie ,jeśli tak ,to jak to się robi.Dzięki za chęci,przedmówcy...

Napisano

Nie używam skanera, ale wydaje mi się to proste, po prostu trzeba zainstalować sterownik i w programie wskazać to użądzenie. A jeśli nikt nie opisze tu dokładnie procedury to po prostu zadzwoń na numer

tel./fax: 061 81 48 584,

tel./fax: 061 81 48 726

Oni tam podobno wszyscy mądrzy i wszystko wiedzący. Zawsze czekają na jakiś problem, żeby mieć co robić.

To chyba znów reklama :x

:evil::evil::evil:

• 1 year later...
Napisano
Nie używam skanera, ale wydaje mi się to proste

od wczoraj jestem szczęśliwym użytkownikiem skanera 2DDR, użytkowanie jest proste

po prostu trzeba zainstalować sterownik i w programie wskazać to użądzenie

prawie tak jak piszesz, ja dostałem (zapłaciłem) dokładna instrukcję, sterowniki, program do dekodowania oraz klucz licencyjny wraz z zakupem urządzenia

Napisano

tylko sprawdzaj czy w kodzie jest wszystko zapisane i czy poprawnie bo zdarzają się taki byki że głowa boli ,powodzenia .