Mocio Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 Witam mam taki problem i niewiem co robić. Kupiłem motocykl Honda CBR 900rr wszystko fajnie cacy tylko stał długo i przegląd mu sie skonczył przygotowałem do przeglądu pojechałem a tam okazuje sie że brakuje jednego 0 w numerze Vin wpisanym w dowod rejestracyjny. Oczywiscie badania nie przeszedł. Numery n abank nieprzebijane tymbardziej ze sparawdzalem numer Vin tych motocykli ma normaqlnie 13 a umnie w dowodzie jest 12 ewidentna pomyłka przy pierwszej rejestracji w kraju powiedzcie mi co mam teraz robic i gdzie sie zgłosić żeby ta sprawe naprostować i ile to bedze mnie kosztowało pozdrawiam i czekam na wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drogba Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 spróbuj zapytać w WK czy to pomyłka w przepisywaniu nr vin do dowodu z pierwszego badania i niech to poprawją , albo nich cię pokierują jak sprawę wyprostować bo powodów błędu może być kilka i tyle samo rozwjązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacdiag Napisano 27 Czerwiec 2011 Share Napisano 27 Czerwiec 2011 http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?p=109282#109282 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi