szyszon Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 hej koledzy diagności. Czy LOHRA do przewozu pojazdów może być rodzaj specjalny? wiadomo o co chodzi klientowi, mniejsze opłaty drogowe. Cytuj
Qnick Napisano 28 Czerwiec 2011 Napisano 28 Czerwiec 2011 Nie. Rodzaj 13- Przyczepa ciężarowa Podrodzaj 99 - inna Przeznaczenie 307 - przewóz pojazdów W przeznaczeniu pojazdów specjalnych nie masz przecież przewozu pojazdów Cytuj
adamos Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Podepnę się: Czy lohra z siłownikami hydraulicznymi musi mieć UDT ? Cytuj
Qnick Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Czy lohra z siłownikami hydraulicznymi musi mieć UDT ? Ja nie wymagam, ale spotkałem sie raz że klient miał zrobiony UDT na taki zestaw Cytuj
Psuj Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 Podepnę się: Czy lohra z siłownikami hydraulicznymi musi mieć UDT ? Zamiast się podpinać używaj opcji szukaj - http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=8295&highlight=lohra Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi