Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Koledzy pomóżcie! Gdzie znajdę na ramie bity VIN w Scanii 124L ?

Napisano

O ile dobrze pamiętam na ramie po prawej stronie przed przednim kołem bardziej na górze ramy i może być w dwóch rzędach bity. W każdym razie na pewno w okolicy koła przedniego prawego.

Napisano

Szukaj za prawym przednim kołem w okolicy amortyzatora (przed amortyzatorem ) o ile dobrze pamiętam jest nabity w dwóch rzędach.

Napisano

Tylko pod warunkiem ze tam są Scania ma to dosiebie że bardzo nr ramy korodują i ciężko je namierzyć

Napisano

Jakbyś napisał rocznik toby było fajniej :D .Zakładam że jest to młodsza(w starych tak nie pleśniał) ,za prawym przednim kołem po prawej stronie pod listwą osłaniającą przewody.

Napisano
w starych tak nie pleśniał

właśnie w tych starych zanikają nr ramy

Napisano
za prawym przednim kołem po prawej stronie pod listwą osłaniającą przewody.

Zalazłem zanikające resztki numeru. Dzięki za podpowiedzi. :D

• 10 months later...
Napisano

I co zrobiles jak zanikal, bo mi gosc ostatnio dzwonil czy mu podbije ale nr na ramie zniknol , wiec powiedzialem ze moge mu podbic jedynie oko :):):):)

Napisano

Rubel!

Pięknie i obrazowo mu wyjaśniłeś.

Nikt by tego lepiej nie zrobił.

Napisano
wiec powiedzialem ze moge mu podbic jedynie oko

Czy to nie są groźby karalne? :x .

Napisano
I co zrobiles jak zanikal,

pewnie wystawił opinię o braku ingerencji w pole numerowe ...

:cool:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
I co zrobiles jak zanikal, bo mi gosc ostatnio dzwonil czy mu podbije ale nr na ramie zniknol , wiec powiedzialem ze moge mu podbic jedynie oko :) :):):)

Zrobiłem mu opinię i WK nadał mu nowy nr.