Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Pitu ,pitu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A jak kolega jest z Łodzi? :D

No to co poradzisz... No to nie jego wina, że tam mieszka... :evil:

Parafrazując... ŁÓDŹ - ludzie ludziom zgotowali ten los...

:twisted:

Napisano
Dobre rady zawsze w cenie. A jak kolega jest z Łodzi? :D

To ma pecha. Tam chyba nie obowiązuje polskie prawo - czekam już kilka lat na odpowiedź Prezydenta Łodzi na mój wniosek o zatrudnienie dodatkowej osoby w WK, która zajmowałaby się potwierdzaniem danych pojazdów dla innych urzędów.

Napisano

Dzwoni do innego WK (bo ludzie tak robią) :D

Napisano

A co mu z tych telefonów, jak w "krainie uśmiechu" mieszka? :evil:

Napisano
A na przyszłość będziesz miał nauczkę - jak nie wiesz to zapytaj u źródła, czyli w wydziale komunikacji

Nie rozumiem :)

Napisano

Albo w ogóle - tuż przed bramą kończy mi się paliwo. Ale spoko - wepchnę samochód na ścieżkę. Umożliwiam przeprowadzenie badania? :)

Napisano
Albo w ogóle - tuż przed bramą kończy mi się paliwo. Ale spoko - wepchnę samochód na ścieżkę. Umożliwiam przeprowadzenie badania?

Nie umożliwiasz bo nie przeprowadzę np. analizy spalin :lol:

Napisano

No wiesz?? Ja uniemożliwiam?? Ależ naprawdę - badaj co chcesz!! 8)

Napisano
Nie umożliwiasz bo nie przeprowadzę np. analizy spalin :lol:

Tak samo podpychając przyczepę nie umożliwia, bo nie sprawdzę hamulców...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
No wiesz?? Ja uniemożliwiam?? Ależ naprawdę - badaj co chcesz!! 8)

Trzeba było jechać na SKP z gratisem na paliwo :x

Napisano
Trzeba było jechać na SKP z gratisem na paliwo

W przypadku przyczepy to by musieli dawać gratis auto do badania... :evil::evil::evil:

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano
W przypadku przyczepy to by musieli dawać gratis auto do badania...

:ok

Napisano
Ależ naprawdę - badaj co chcesz!!

No umożliwiasz i wtedy np:

1.1.3. Pompa podciś-nienia lub sprężarka i zbiorniki

f) Brak wyraźnego spadku nacisku na pedał hamulca po uruchomieniu urządzenia wspomagającego (przez uruchomienie silnika lub napełnienie układu pneumatycznego). = UI lub USZ

Wynik wiadomy :)

Napisano
Ej - no moment? Cz ja silnika zabraniam uruchamiać??

Nie można uruchomić = nie można sprawdzić i koniec, podobnie z analizą lub zadymieniem, znaczy się skoro nie można to znaczy uniemożliwiłeś :P

Napisano

Ktoś już coś podobnego napisał, ale nie mogę się powstrzymać, żeby nie napisać coś w podobnym stylu.

Blakop co ty bierzesz :?:

Napisano

Chcesz uruchamiać? Proszę Cię bardzo - lej paliwo i uruchamiaj! :D

Napisano
Chcesz uruchamiać? Proszę Cię bardzo - lej paliwo i uruchamiaj!

Ja mam tobie lać paliwo toż to nie CPN :D

a poważnie może przestańmy bo i tak pozostaniemy przy swoich "opcjach". Jak nie pali i nieważne z jakiego powodu to nie ma badania rękami nie będę pchał tego sprzętu przez ścieżkę :cool:

Napisano

Coś czuję że Psuj wkroczy do akcji i ....... :-D:x