Skocz do zawartości
Pomóżmy Panu Grzegorzowi odbudować dom po tragicznej powodzi! ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może warto w programie zaktualizować kopiowanie danych o zbiorniku do uwag zaświadczenia, dane dotyczące protokołu TDT w przypadku gdy brak jest numeru protokołu TDT, tzn chodzi jak pamiętam nr zbiornika i pojemność....

Napisano

U mnie jest funkcja "Pobierz wpisy z Uwag Rejestru" :)

Napisano
w przypadku gdy brak jest numeru protokołu TDT, tzn chodzi jak pamiętam nr zbiornika i pojemność....

Jak brak numeru protokołu to w zakładce gaz w jego miejsce wpisujesz numer zbiornika i jego ważność i tyle, i sie kopiuje...

• 4 weeks later...
Napisano

Koledzy mam pytanie przyjezdza klient na badanie z gazem brak wpisu w dowód rejestracyjny. Zamontowany 7 miesięcy już jeżdzi tak i przyjeżdża na badanie ja mu jedynie mogę dać wynik ,,N''czy się myle ?

• 2 years later...
Napisano

Gdzie w tym programie jest zakładka GAZ? Jak ją odnaleźć? Proszę po kolei.

Napisano
Gdzie w tym programie jest zakładka GAZ? Jak ją odnaleźć? Proszę po kolei.

Kolei do tego nie mieszaj. Wybierz typ badania okresowe gaz i pojawi ci się na dole programu zakładka.

Napisano

Dzięki za podpowiedź, chociaż od razu też nie znalazłem, ale w końcu udało się. Jest to bardzo skomplikowany program na starcie pracy. Za dużo jest poukrywane, trzeba klikać po parę razy aż się trafi. Może później jest to prostsze. Pracowałem na bardziej przejrzystych i prostszych programach. A gdzie znaleźć załączniki ADR , zmiany konstrukcyjne, DIP?

Napisano
Jest to bardzo skomplikowany program na starcie pracy.

Program jest prosty i intuicyjny. Po prostu najpierw wybierz rodzaj badania, a wszystkie załączniki Ci się podświetlą. Zabezpiecza to przed wystawieniem złych dokumentów do badań.

Napisano
Program jest prosty i intuicyjny.

To tylko Twoja subiektywna opinia Panie Moderatorze 8)

Napisano
To tylko Twoja subiektywna opinia Panie Moderatorze

Diagnosto... pisze to jako diagnosta. Oczywiście, że moja.

Napisano

Do niedawna też pracowałem na prostym programie a teraz mam "intuicyjny" :)

Napisano

Tom, pierwsze wrażenie po przesiadce ze starej stacji - takie samo. Ale potem już było tylko lepiej, a jak zacząłem poznawać nowe to już było super... :D

Napisano
Tom, pierwsze wrażenie po przesiadce ze starej stacji - takie samo.

a pamiętacie rej. w zaszycie A4 :x

Napisano
a pamiętacie rej. w zaszycie A4

To nie za mojej kadencji :D

Napisano
a pamiętacie rej. w zaszycie A4 :x

To nie za mojej kadencji :D
mojej też
Napisano
To nie za mojej kadencji

mam do dzisiaj takie zeszyty :-D 100 str. przedziurkowane, opieczętowane :oops: ach ta technologia :x

Napisano
I też działało...

i to jak Błażeju :D

• 8 months later...
Napisano

Mam stacje sql jest jakiś sposób na pobranie nr tdt z poprzedniego badania, kiedy robię nowe badanie okresowe

Napisano
na pobranie nr tdt z poprzedniego badania,
w jakim celu .............
Napisano

na pobranie nr tdt z poprzedniego badania,
w jakim celu .............
W celu nie wklepywania z ręki danych, które już w rejestrze są.
Napisano
jest jakiś sposób na pobranie nr tdt z poprzedniego badania, kiedy robię nowe badanie okresowe

Tak...

ScreenShot035.thumb.jpg.06e263b86135d582d454d1403797dcf8.jpg

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.