szyszon Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 może ktoś zna przeznaczenie pojazdów specjalnych KOD 599 inny ( jakie się wyróżnia pojazdy)? Cytuj
TOSPOL Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Inny * - poczytaj objasnienia pod tabelą przeznaczenia pojazdów. Cytuj
JANUSZ60 Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Objaśnienia: lnny*/inna* - pojazd, który na podstawie wyciągu ze świadectwa homologacji lub zaświadczenia z badania technicznego zakwalifikowano do danego podrodzaju lub przeznaczenia nieokreślonego w zasadniczym podziale. Cytuj
blakop Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 W niektórych WK będą chcieli tylko żebyś wpisał INNY i nie rozpisywał się nic ponadto. W innych WK będą chcieli, żebyś jednak w ramach innego określił (choćby w adnotacjach), co to w sumie jest. W katalogu ITS w wersji WK, te najczęściej pojawiające się "inne" klasyfikacje nie wpisane do podstawowego katalogu są nawet ujęte i można je dzięki temu umieścić w DR (np. rębak do gałęzi). Cytuj
michal_k Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 Jak dla mnie INNY to INNY i nie można tworzyć samemu przeznaczeń. Jeśli przeznaczenie nie pasuje do żadnego z klasyfikacji - należy zostawić właśnie INNY. Cytuj
blakop Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 Ale to tylko Twoje zdanie ITS prowadzące katalog jest innego zdania Cytuj
blakop Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 Ale DR wydaję ja Kolegów nie masz, z laskami Ci nie idzie, ale za to to poczucie władzy przy rejestracji... Bezcenne !!! Cytuj
michal_k Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 Wiesz - nie każdy ma tyle szczęścia w życiu co Ty i mieszka z Hanką Cytuj
blakop Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 Daj spokój i nie rozsiewaj plotek. Nie mieszkam przecież z Hanką. To był tylko seks... Cytuj
michal_k Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 Biedna dziewczyna - wspominała coś o ślubie i wspólnym życiu, a dla Ciebie to był tylko sex Cytuj
Psuj Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 Hmm... po pasku i pokasować wam posty? Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi