mirek.g Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Czy w Holandii motorowery są rejestrowane?Klient ma tylko umowę kupna w dodatku bez wpisanego nr VIN i chce Badanie przed pierwszą rejestracją,co Wy na to? Cytuj
darkdog Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Nie ale czasami się zdarzają zarejstrowane Cytuj
azot14 Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Nowsze motorowery posiadają DR , nie wiem od którego roku jeśli to jest starszy to nie będzie DR . Badanie można by wykonać ale nie wiem czy w tym przypadku nie będzie przeciwskazaniem umowa bez wpisanego NR VIN. Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Umowa z Niderlandów - VIN wg mnie musi być, warto jak jest dwujęzyczna i w obu językach jest że "Na terenie Królestwa Holandii pojazd nie posiadał dowodu rejestracyjnego i tablic rejestracyjnych". Sprzedający i kupujący bierze to na siebie podpisując umowę, nawet jak wyjdzie że pojazd jest trefny to diagnosta czy WK nie ma dużych problemów. Cytuj
mirek.g Napisano 8 Marzec 2012 Autor Napisano 8 Marzec 2012 nie ma dużych problemów Ale male mogą być? Cytuj
Nikita_Bennet Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 niom, ale przecież nie każdy go zarejestrował Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi