Sid Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Witam wszystkich Co powinienem zrobić, jeśli po dłuższym czasie od dokonania przeglądu zauważyłem, że diagnosta wpisał omyłkowo złą datę do dowodu (2 lata zamiast rok)? Cytuj
Marek1 Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Witam wszystkich Co powinienem zrobić, jeśli po dłuższym czasie od dokonania przeglądu zauważyłem, że diagnosta wpisał omyłkowo złą datę do dowodu (2 lata zamiast rok)? Zgłosić się do tej SKP na której wykonano ten przegląd i skorygować ten wpis. Nie ma na co liczyć, że się to "prześliźnie" bo w przypadku kolizji ubezpieczalnia dojdzie do tego, że ten termin jest niezgodny z prawem a także czujny policjant przy kontroli drogowej tez się zorientuje i zatrzyma DR. Cytuj
Janusz S Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 Witam wszystkich Co powinienem zrobić, jeśli po dłuższym czasie od dokonania przeglądu zauważyłem, że diagnosta wpisał omyłkowo złą datę do dowodu (2 lata zamiast rok)? Napisz jeszcze dlaczego tak uważasz,może akurat przysługuja 2 lata Tak dla pewnosci Cytuj
Sid Napisano 10 Marzec 2012 Autor Napisano 10 Marzec 2012 Dzięki za pomoc Auto jest z 1987 roku, więc na dwuletni przegląd niestety się nie załapuje Cytuj
Arton Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 pewnie diagnosta robił wcześniej ciągnik i mu się data na 2 lata została w datowniku, podjedź na stację po korektę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi