mirek.g Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Czy uzanjecie przy badaniu np p-py SAM zdjęcie na papierze komputerowym (wydruk )? Miałem dziś spór z klientem. Cytuj
ketiw38 Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Pytanie słuszne - czy to jeszcze zdjęcie Sam jestem ciekawy opinii. Ja osobiście uznaję papier jako nośnik zdjęcia Cytuj
Qnick Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Czy uzanjecie przy badaniu np p-py SAM zdjęcie na papierze komputerowym (wydruk )? Jak ma wymiar, jest ładnie wydrukowane to tak uznaję Cytuj
rurek777 Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 ja sam robię zdięcia i drukuje na komputerze , kolorowe oczywiście . Cytuj
DARIO64 Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Jak ma wymiar, jest ładnie wydrukowane to tak uznaję U nas tak samo. Co za różnica na jakim sprzęcie zostanie wydrukowane zdjęcie zrobione aparatem . Cytuj
janmarek Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 Czy uzanjecie przy badaniu np p-py SAM zdjęcie na papierze komputerowym (wydruk )? Miałem dziś spór z klientem. Jaki spór?Cy nie wydaje ci sie że chcesz byc bardziej papieski od papierza? Niektóre twoje pytania na forum są jak by to nie powiedzieć bardzo dziwno_śmieszne Cytuj
mirek.g Napisano 23 Marzec 2012 Autor Napisano 23 Marzec 2012 Niektóre twoje pytania na forum są jak by to nie powiedzieć bardzo dziwno_śmieszne Pozdrawiam i milego dnia życzę. Cytuj
janmarek Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 Mirek nie gniewaj sie , ale będąc diagnostą zadajesz pytania jak byś nim nie był. Za siebie przepraszam. Cytuj
Qnick Napisano 23 Marzec 2012 Napisano 23 Marzec 2012 Mirek nie gniewaj sie , ale będąc diagnostą zadajesz pytania jak byś nim nie był. Nie czepiaj się, chłopak chce robić tak jak bozia przykazała i się pyta, lepiej pytać niż się potem tłumaczyć . Jak ja miałem dużo pytań to o tym forum nie wiedziałem Cytuj
janmarek Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 Nie czepiaj się, chłopak chce robić tak jak bozia przykazała i się pyta, lepiej pytać niż się potem tłumaczyć . Jak ja miałem dużo pytań to o tym forum nie wiedziałem Lubie Mirka i przepraszam , już więcej nie będe się czepiał.Obiecuję Cytuj
Qnick Napisano 26 Marzec 2012 Napisano 26 Marzec 2012 już więcej nie będe się czepiał.Obiecuję No porządek musi być Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi