zdzicho1995 Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam. Otóż ostatnio wpadł mi do głowy pomysł zrobienie 2-metrowej przyczepki z trabanta kombi. Rzeczą która mnie zastanawia to to, czy takową przyczepkę da rade zarejestrować bez większych problemów? Z góry dziękuje za pomoc:) Cytuj
Jacdiag Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 czy takową przyczepkę da rade zarejestrować bez większych problemów? czasem się udaje ... http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=4196 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
zdzicho1995 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 Czasem...Szkoda robić jak nic z tego nie wypali... Chociaż może, ktoś już robił z trabanta, ale moja przyczepka będzie dłuższa i będzie mieściła łóżko wewnątrz:). A jak takie sprawy mogą wyglądać cenowo? Skoro już poruszam temat SAM'ów, to mam również pomysł na trabanta limuzyne ok. 6metrów. Wiem, że tez już ktoś przedłużał trabanta, ale od tamtego czasu pewnie sie trochę przepisy pozmieniały? Cytuj
Jacdiag Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Skoro już poruszam temat SAM'ów, to nie SAM-y to będzie przebudowa pojazdu fabrycznego a jeszcze odnośnie trabanta - wiesz pewnie jak wygląda sposób i miejsce mocowania zespołu napędowego do nadwozia [ Dodano: 02-04-2012, 21:51 ] Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
zdzicho1995 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Napisano 2 Kwiecień 2012 to nie SAM-y to będzie przebudowa pojazdu fabrycznego No fakt rypnęło mi się. Wiem, jestem w tej marce zakochany, tylko za cholere nie wiem jak robią w limuzynach ramy... Nad tym jeszcze nie myślałem. Pierw mam zamiar skonstruować przyczepkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi