ketiw38 Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 Czy ktoś z forum się wybiera http://www.diagnostasamochodowy.pl/diagnostasamochodowy.php Cytuj
Psuj Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 Również pracuję, choć miałem w sobotę chęć pojechać. Ale nikt z moich stron się nie wybiera a sam bym nie naginał... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
praktyk Napisano 30 Maj 2012 Napisano 30 Maj 2012 Wreszcie tak ważna informacja znalazła się na tym forum. Podziwiam aktywność Błażeja i mam wiarę że się uda. Pozdrawiam Cytuj
ketiw38 Napisano 30 Maj 2012 Autor Napisano 30 Maj 2012 Szkoda, że takie małe zainteresowanie. Podobno organizator napracował się i szkolenia darmowe. Z ciekawości sam osobiście się wybieram Cytuj
drogba Napisano 31 Maj 2012 Napisano 31 Maj 2012 ja też pracuję ale bardzo wspieram i trzymam kciuki za SDS Cytuj
ketiw38 Napisano 4 Czerwiec 2012 Autor Napisano 4 Czerwiec 2012 Byłem widziałem. Wszystkim tym co nie przyjechali mogę tylko powiedzieć żałujcie. Impreza profesjonalnie przygotowana i w dodatku za darmo Chciałbym w tym miejscu podziękować szczególnie jednemu prelegentowi, który ze względu na konkretne grono słuchaczy - zwane na innych forum "grono UDS-ów" - przedstawiał sposoby rozwiązywania problemów w tym środowisku - Dziękuję Panie Rafale. Myślę, że nie muszę wymieniać z imienia i nazwiska, bo w gronie diagnostów każdy wie o kogo chodzi. Cytuj
Jackow Napisano 5 Czerwiec 2012 Napisano 5 Czerwiec 2012 Bardzo żałuję, że nie byłem. Niestety nie można mieć wszystkiego co się chce Cytuj
skpauto Napisano 6 Czerwiec 2012 Napisano 6 Czerwiec 2012 Wielu żałuje. Ja zamknąłem stacje i byłem razem ze swoim diagnostą. Zwykłe popieram nie wystarczy. Jeżeli się aktywnie nie przyłączycie, sam Błażej i garstka aktywnych nic nie zdziała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi