Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Również pracuję, choć miałem w sobotę chęć pojechać. Ale nikt z moich stron się nie wybiera a sam bym nie naginał...

"Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs

Napisano

Wreszcie tak ważna informacja znalazła się na tym forum.

Podziwiam aktywność Błażeja i mam wiarę że się uda.

Pozdrawiam

Napisano

Szkoda, że takie małe zainteresowanie.

Podobno organizator napracował się i szkolenia darmowe.

Z ciekawości sam osobiście się wybieram :cool:

Napisano

ja też pracuję ale bardzo wspieram i trzymam kciuki za SDS

Napisano

Byłem widziałem.

Wszystkim tym co nie przyjechali mogę tylko powiedzieć żałujcie.

Impreza profesjonalnie przygotowana i w dodatku za darmo

Chciałbym w tym miejscu podziękować szczególnie jednemu prelegentowi, który ze względu na konkretne grono słuchaczy - zwane na innych forum "grono UDS-ów" - przedstawiał sposoby rozwiązywania problemów w tym środowisku - Dziękuję Panie Rafale.

Myślę, że nie muszę wymieniać z imienia i nazwiska, bo w gronie diagnostów każdy wie o kogo chodzi.

Napisano

Bardzo żałuję, że nie byłem. Niestety nie można mieć wszystkiego co się chce :-(

Napisano

Wielu żałuje. Ja zamknąłem stacje i byłem razem ze swoim diagnostą.

Zwykłe popieram nie wystarczy. Jeżeli się aktywnie nie przyłączycie, sam Błażej i garstka aktywnych nic nie zdziała.