wiedza5 Napisano 19 Lipiec 2012 Napisano 19 Lipiec 2012 Panowie szykuje mi się badanie przyczepa rolnicza sam -po zrobieniu przez klienta małe pytanie bo jeszcze tego nie robiłem dokument zaświadczenie + dip sam z wyłączeniem przyczep do 3.5 t dmc ? Cytuj
Psuj Napisano 19 Lipiec 2012 Napisano 19 Lipiec 2012 Panowie szykuje mi się badanie przyczepa rolnicza sam przede wszystkim to dobrze ją obejrzyj, coby się nie okazało, że to jaki stary Sanok bez papierów... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
wiedza5 Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Napisano 19 Lipiec 2012 Nie sanok to nie jest napewno ,klient przywiózł pokazać zdięcia czy zrobił z dobrych stron i z zdięć już widać że samoróba ,a odnośnie DIP to ten "sam z wyłączeniem..."? Cytuj
michal_k Napisano 19 Lipiec 2012 Napisano 19 Lipiec 2012 DIP nie ten, który jest dla przyczep do 3,5 tony - czyli ten drugi jak dla innych pojazdów. Cytuj
wiedza5 Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Napisano 19 Lipiec 2012 Psuj w Norcomie 2 okienko "dokument identyfikacyjny pojazdu marki sam z wyłączeniem przyczep do 3,5 t dmc "? [ Dodano: 19-07-2012, 12:28 ] Michal_k Ten co napisałem ? [ Dodano: 19-07-2012, 13:48 ] Nikt nie pomorze ? Cytuj
Psuj Napisano 19 Lipiec 2012 Napisano 19 Lipiec 2012 w Norcomie 2 okienko Tak Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi