aboz Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 Witam szanowne grono. Mam na imię Andrzej i jestem z Karkowa. Po pierwszej porażce w październiku (brakło mi jednego punktu w podstawowym i zdałbym całość) jutro powtórka z teorii. Mam nadzieję, że znajdę tu ciekawe miejsce do dyskusji. Znam kilka osób zajmujących się zagadnieniami z zakresu badań pojazdów zawodowo od kilkudziesięciu lat i dzięki nim załapałem bakcyla. Może dzięki temu uda mi się komuś pomóc. Sam się jeszcze uczę "zawodu", więc mam nadzieję znaleźć ciekawe informacje. Cytuj
eborg Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Witam i życzę t r a f n o ś c i podejmowanych decyzji. Cytuj
aboz Napisano 15 Listopad 2012 Autor Napisano 15 Listopad 2012 Dziękuję za miłe powitanie. Właśnie zaliczyłem teoretyczny w całości. Teraz tylko złapać termin na praktyczny. Cytuj
aboz Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Napisano 20 Grudzień 2012 W dniu dzisiejszym zaliczyłem ostatni etap egzaminowania kandydatów na diagnostów. Taki prezent świąteczno-noworoczny. Cytuj
diesel Napisano 20 Grudzień 2012 Napisano 20 Grudzień 2012 Witam , przeglądam forum od kilku miesięcy , bardzo dużo wiedzy udało mi się tutaj uzyskać. Dzisiaj zdobyłem uprawnienia Dzięki , będę tutaj częstym gościem. Cytuj
JACEK GUZ Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Witaj i wszystkiego naj.. diagnosto Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi