kpininski Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 co panowie diagnosci na ten temat myslicie? Cytuj
Psuj Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 co panowie diagnosci na ten temat myslicie? Da się zrobić, tylko rano trzeba uważać, żeby w drodze do zlewu nie wpaść do kanału... No i w domu nie muszę łóżka ścielić, a tu trzeba się spieszyć, bo pierwszy klient może mi po poduszce przejechać... Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Jacdiag Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 mieszkanie = usługi hotelowe, więc musi być spełniony § § 3. Jeżeli stacja kontroli pojazdów stanowi część podmiotu prowadzącego także inną działalność i nie znajduje się w odrębnym pomieszczeniu, to powinna być na całej długości stanowiska kontrolnego oddzielona do sufitu stałą przegrodą budowlaną lub trwałą ścianą działową. Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
kpininski Napisano 16 Styczeń 2013 Autor Napisano 16 Styczeń 2013 to nie żadne usługi hotelowe. poprostu pracodawca proponuje mieszkanie w nowo budowanej oskp czy spotkaliscie sie z takim czyms . Cytuj
Psuj Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 w nowo budowanej oskp Na pewno nie w oskp, tylko w przyległym mieszkaniu - stąd nasze żarciki Spotkałem się przy okazji serwisu oponiarskiego (na tyle dobrze płacili, że zastanawiałem się czy nie odejść ze stacji), ale po tekście niedoszłego pracodawcy: "Mieszkanie dajemy blisko warsztatu, żeby pracownik mógł do późna pracować i w każdej chwili przyjść..." Dałem sobie spokój... Oczywiście tak nie musi być w tym przypadku Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
pentagram Napisano 16 Styczeń 2013 Napisano 16 Styczeń 2013 To nawet browara po godzinach się nie napijesz , przecież nie wolno spożywać alkoholu w miejscu pracy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi