Diagnose Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Witam.Czy motyl zamontowany z tyłu pojazdu do holowania aut, powinien posiadać dozór UDT?? Cytuj
mirek.g Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 TAK lub na piśmie zwolnienie z w.w. Cytuj
Jacdiag Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 motyl zamontowany z tyłu pojazdu do holowania aut myślisz o takim czy Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Jacdiag Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 temat o tym pierwszym ... http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?t=10102 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Diagnose Napisano 10 Kwiecień 2013 Autor Napisano 10 Kwiecień 2013 Mam na myśli motyla zamontowanego na pomocy drogowej z tyłu pod najazdem na aucie ciężarowym Cytuj
Qnick Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 Witam.Czy motyl zamontowany z tyłu pojazdu do holowania aut, powinien posiadać dozór UDT?? Miałem podobny temat i po rozmowie z UDT wyszło nie musi mieć dozoru, dla pewności poprosiłem klienta żeby uzyskał stosowne pismo z UDT na tą okoliczność, dla siebie w razie ew. przyszłych problemów. Cytuj
Psuj Napisano 10 Kwiecień 2013 Napisano 10 Kwiecień 2013 po rozmowie z UDT wyszło nie musi mieć dozoru, Zapewne zależy to od tego na jaką wysokość podnosi, więc najlepiej mieć stosowne pismo z UDT na tą okoliczność, Cytuj "Społeczeństwo postanowiło kiedyś mieć Policję, aby pilnowała przestrzegania prawa, ustanowionego umysłami przedstawicieli tego społeczeństwa. Postanowiło mieć także diagnostów, którzy będą kontrolować pojazdy poruszające się po drogach, aby społeczeństwu było bezpiecznie. Teraz społeczeństwo ma problem kiedy Policjant karze mandatem za łamanie prawa, albo diagnosta nie chce dopuścić niesprawnego pojazdu. Bo prawa powinni przestrzegać inni a w stosunku do MNIE powinno wystarczyć jedynie moje ustne zapewnienie, że jestem wzorowym przedstawicielem tego społeczeństwa. Ci, którzy chcą wykonywać swe obowiązki tak jak NAKAZUJE prawo nie mają lekkiego życia....." - by abcs
Rekomendowane odpowiedzi