Skocz do zawartości

Oliver k9000 i Oliver D60 instrukcja stanowiskowa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, czy ktoś z kolegów mógłby udostępnić mi skróconych instrukcji stanowiskowych na analizator i dymomierz Oliver K-9000 i D60 mam DTR ale nie ma tam tych instrukcji a muszę je umieścić mam takie zalecenia pokontrolne

najlepiej na piotrksara@wp.pl z góry dzięki pozdrawiam

• 1 year later...
Napisano

Witam kolegów kupiłem dymomierz Oliver D60 czy posiada ktoś DTR do tego urządzenia

Napisano
Witam kolegów kupiłem dymomierz Oliver D60 czy posiada ktoś DTR do tego urządzenia

Tu znajdziesz atest: http://www.haik.pl/strony/1/i/222.php

a DTR podjedź na 2-3 SKP, wypożycz za flaszkę i zeskanuj. Jest to najpopularniejszy dymomierz dla SKP w Polsce.

Napisano
dymomierz Oliver D60 czy posiada ktoś DTR do tego urządzenia
posiada :-D
Napisano

Jak kupowałem to mówili mi wszyscy że jest to najpopularniejszy dymomierz a teraz gdzie nie zadzwonię to nikt nie ma, jestem z Częstochowy poprosił bym o adres stacji podjadę i zrobię ksero,

z góry dziękuję

Napisano
podjadę i zrobię ksero,
taniej i prościej będzie jak podasz email :) na priv
Napisano

mój e-mail idzpiotr@gmail.com Dymomierz Oliver D60 jest stary i prawdopodobnie nie będzie DTR w formie elektronicznej.

Jeżeli posiada ktoś to urządzenie to podjechałbym i zrobił ksero

• 5 years later...
Napisano

Witam kolegów, Czy ktoś ma dokumentację do dymomierza Olivier D60? Potrzebuję pełną dokumentację do zgłoszenia dymomierza do TDT-u. Jestem z okolic Włocławka, mogę podjechać zrobić ksero lub podać maila poprzez prywatną wiadomość do przesłania kopi. Pozdrawiam

Napisano

Witam,mam atest its i kompletną dtr-kę i sprawny dymomierz do sprzedania.

• 1 month later...
Napisano

Witam, potrzebuję dtr-kę dla dymomierza Olivier D60, czy ktoś może udostępnić, przesłać skan?

Napisano (edytowane)

Przecież ten wyżej napisał, że ma ...

Edytowane przez Mecher
Napisano (edytowane)

ok, już napisałem do Niego

Edytowane przez SKP-RAD