Stoned44 Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Witam szanowne Grono. Taki temat. Auto sprowadzone z włoch. Tablice te same co na włoskim dr. Ważne ubezpieczenie. Natomiast nie ważne jest BT. Można zrobić POBT czy nie ? DOŚĆ PILNE. Czy po tymczasowe ? Cytuj
biker100 Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Moim zdaniem śmiało można wykonać. Cytuj
Qnick Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Natomiast nie ważne jest BT. Gdyby miał ważne włoskie BT to po co robić u nas BT. A jak włoski DR jest do tych tablic na aucie to możesz bez kłopotu robić BT. Cytuj
pentagram Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Taki temat. Auto sprowadzone z włoch. Tablice te same co na włoskim dr. Dla mnie ściema, tablice "dorobione" do włoskiego DR. W Italii każdy pojazd sprzedany (np. do Polski) musi być wyrejestrowany, co wiąże się ze zwrotem oryginalnych TR. Cytuj
darkdog Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Dla mnie ściema, tablice "dorobione" do włoskiego DR. dokładnie,ostatnio miałem takie auto z włoch a TR to taka ściema że ja to bym się wstydził coś takiego mieć i przyjechać na BT normalnie żenada Cytuj
rurek777 Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 włosi zabierają tablice a na pewno jakiś mądry |Polak dorobił je z plastyku ja wysyłam do wk po numery Cytuj
Qnick Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 włosi zabierają tablice No to coś więcej wiem. Ja przeważnie robię z Włoch badania ciężarówek dla pewnej Firmy która ma oddział w Polsce i jak ich auta z Włoch idą do polskiego oddziału to nie wyrejestrowują tego we Włoszech, dlatego mam oryginalne włoskie TR i włoski DR i nie ma problemu w WK. Cytuj
eborg Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Panowie mają wiedzę jak wyglądają włoskie , "dorobione" tab. rej.??? Ja osobiście nie pamiętam oryginałów!!! Cytuj
Qnick Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Polecam http://www.tablicerejestracyjne.pl/tablice-rejestracyjne tam masz z różnych państw Cytuj
eborg Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Dzięki Qnick. Zdarzyło Ci się zarejestrować na nie ważnych TR? Jakoś nie miałem problemów. Co to ma do rzeczy u nas? Jak ma nr rej. z tablic wpisany w "ichni" DR , to co mnie to..... Cytuj
Jacdiag Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 a może tak ... http://www.norcom.com.pl/nowe_forum/viewtopic.php?p=70049#70049 Cytuj Wszystkie drogi prowadzą do . . . ... trumny
Qnick Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Zdarzyło Ci się zarejestrować na nie ważnych TR? U mnie układ jest taki: Jak pojazd ma oryginalne zagraniczne TR i DR z tymi tablicami to robimy badanie. Przeterminowane zjazdówki mogą być, ale TR pisane pisakiem do CD (Holandia) itp. wynalazki drukowane na drukarkach, robione ręcznie w komisach nie wchodzą w grę, wówczas klient jedzie po PC i "czerwone blachy". A co do pytania to chyba mi się nie zdarzyło choć pewności nie mam , ale jeszcze żaden WK nie dzwonił z pretensjami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi