Skocz do zawartości
Czy płacisz za terminale płatnicze 2x więcej niż musisz? ×

Nowe rozporządzenia(homologacja GAZ)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Deko szybszy byłem

Fakt :(

Ale bez pozycji 607 :viva:

;)

Napisano
Ale bez pozycji 607

Uznałem za mniej ważną dla nas . :)

I to nie wszystkie nowości jakie nas dotykają ,wchodzą od jutra .

Szukajcie a znajdziecie. :D

Napisano

§ 2. 1. Wysokość opłaty ewidencyjnej wynosi:

2) 1zł:

c) za wpis do dowodu rejestracyjnego przez uprawnionego diagnostę kolejnego terminu badania technicznego pojazdu.

Tu akurat nic się nie zmienia.

Napisano

Patrz załącznik

Napisano
wchodzą od jutra .
Zmiany w prawie 01.06.2013

KONWENCJA o zakazie użycia, składowania, produkcji i przekazywania min przeciwpiechotnych oraz o ich zniszczeniu, sporządzona w Oslo dnia 18 września 1997 r.

OŚWIADCZENIE RZĄDOWE z dnia 18 stycznia 2013 r. w sprawie mocy obowiązującej Konwencji o zakazie użycia, składowania, produkcji i przekazywania min przeciwpiechotnych oraz o ich zniszczeniu, sporządzonej w Oslo dnia 18 września 1997 r.

ROZPORZĄDZENIE PREZESA RADY MINISTRÓW z dnia 6 maja 2013 r. w sprawie przetwarzania przez Centralne Biuro Antykorupcyjne informacji i danych stanowiących tajemnicę bankową oraz informacji dotyczących umów o rachunek papierów wartościowych, umów o rachunek pieniężny, umów ubezpieczenia lub innych umów dotyczących obrotu instrumentami finansowymi

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA FINANSÓW z dnia 30 kwietnia 2013 r. w sprawie listy państw równoważnych

ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 29 kwietnia 2013 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie dotacji podmiotowej i celowej, opłat oraz gospodarki finansowej przedsiębiorstwa państwowego użyteczności publicznej

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA OBRONY NARODOWEJ z dnia 22 kwietnia 2013 r. w sprawie sposobu ustalania nadwyżki środków finansowych Agencji Mienia Wojskowego

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA PRACY I POLITYKI SPOŁECZNEJ z dnia 26 kwietnia 2013 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę i przyznawania innych świadczeń związanych z pracą dla pracowników zatrudnionych w niektórych jednostkach organizacyjnych sfery budżetowej resortu spraw wewnętrznych i administracji

ROZPORZĄDZENIE MINISTRA PRACY I POLITYKI SPOŁECZNEJ z dnia 26 kwietnia 2013 r. zmieniające rozporządzenie w sprawie warunków wynagradzania za pracę i przyznawania innych świadczeń związanych z pracą dla pracowników zatrudnionych w niektórych jednostkach państwowej sfery budżetowej

http://www.infor.pl/terminarz/1,06,2013.html

z naszego podwórka nic ... :x:?:

Wszystkie drogi prowadzą do . . .

... trumny

Napisano
z naszego podwórka nic

Jak zwykle z zaskoczenia nas wzięli . :D

Napisano

Prawie nic, zamiast dwóch stron będziemy drukować tylko cztery ,,,

Napisano

A mówili, że jak będą komputery, to nie będzie biurokracji... psia ich mać :evil:

Napisano
zamiast dwóch stron będziemy drukować tylko cztery ,,,
dokładnie JANUSZ60, mamy za dużo drzew (ale w ten sposób chyba chcą pobudzić gospodarkę zarobią fabryki papieru no i tonerów, tudzież kartridży) :shock:
Napisano
zarobią fabryki papieru no i tonerów, tudzież kartridży)

Przyjacielu :shock: czy ty używasz kartridży w pracy

Napisano
Przyjacielu :shock: czy ty używasz kartridży w pracy
darkdog Przyjacielu, a czymże drukujesz zaświadczenia swe??
Napisano

Pisze długopisem :D:D:D:D:D

Napisano

na kombajnie takimmmmmmmmmm wielkim :D i używam tonerów :oops:

Pisze długopisem

to Qnick masz ich chyba wiaderko :evil:

[ Dodano: 01-06-2013, 21:39 ]

Bardzo Was lubię Przyjaciele :D taki toner,kardridż, a ile radości :-P miłych snów i oczywiście ,najważniejszy to dziś :D:piwo::hey

Napisano
i używam tonerów :oops:

Qnick napisał/a:

uffffffffff myślałem, że taśmy barwionej :P
Napisano
uffffffffff myślałem, że taśmy barwionej

a powiem Ci że chyba jeszcze mam taką drukarkę :oops:

Napisano

a powiem Ci że chyba jeszcze mam taką drukarkę

dark u mnie taką faktury tłuką.
Napisano
dark u mnie taką faktury tłuką.

a ja mam ale w beissbarth.Ale już tego urządzenia nie używam :-( mam nowszego :D i nową drukarkę

Napisano
to Qnick masz ich chyba wiaderko

No i to nie jedno wiaderko i wszystkie wypisane są, no bo pisze się a w zasadzie podpisuje.

A u mnie na SKP jest cały przegląd urządzeń drukujących od długopisów, poprzez taśmy barwiące, kartridże i tonery wszystko jest :D:D:D a co.